Inspiratie

Een cool interieur

Voor kinderen van alle leeftijden

Cool kids in huis? Al vanaf jonge leeftijd genieten kinderen van toffe meubels, gave prints en kleuren op de muur en veel ruimte om te spelen. Wat is er leuker dan opgroeien in een huis dat met je mee ontwikkelt?

De babykamer: alles voor je kleintje!

Toegegeven, die toffe accessoires en meubels voor de babykamer zijn vooral aangeschaft voor papa en mama. Een baby krijgt nog weinig mee van de aankleding in zijn of haar kamertje. Ouders brengen veel tijd door in de kamer van de kleine: een hippe schommelstoel, leuk behangetje en praktische meubels – zoals een commode met voldoende opbergruimte – worden daarom terecht aangeschaft. Bij Kwantum ben je aan het juiste adres voor behang en accessoires voor de babykamer en Prénatal is dé winkel op het gebied van kleding en andere musthaves voor jouw kleintje. Beide winkels zijn gevestigd in De Bossche WoonBoulevard.

Leuke babykamer inrichten

Op ontdekkingstocht

Tijdens de peuter- en kleuterjaren start jouw kind met een onuitputtelijke en ultieme ontdekkingsreis door het hele huis. Dat betekent dat je een aantal praktische veranderingen moet toepassen: traphekjes, stopcontactbeveiliging en veel – héél véél – opbergdozen voor al het speelgoed worden aangeschaft. Ook verdient die speelhoek in de woonkamer een zacht vloerkleed van Carpetright om op te spelen, in de woonkeuken komt een hippe kinderstoel en krijtbord op de keukendeur of in de hal brengt de mini-Picasso in je kind naar boven. Ook handig om boodschappenlijstjes en berichtjes voor je partner achter te laten. Krijtbordverf in de laatste trendkleuren schaf je aan bij Ernes in De Bossche WoonBoulevard. De rest van het huis blijft wél jouw domein. De laatste trends op het gebied van woonaccessoires en meubels vind je bij Pronto Wonen.

Peuterkamer en kleuterkamer inrichten


De ‘grote meisjes/jongens’-kamer

Opeens zie je ze steeds minder in de woonkamer spelen. De slaapkamer is favoriet om te relaxen, om uren naar YouTube-filmpjes te kijken of om te appen met klasgenoten. Dus die ‘basisschool-slaapkamer’ verdient een make-over. Van hoogslaper naar toffe twijfelaar en van poppenhuis en speelgoedauto’s naar chillplek met loungekussens. Of je het nou groot of klein aanpakt, kom samen met je kind inspiratie opdoen in De Bossche WoonBoulevard. Bij Hoogenboezem of Trendhopper vind je slaapkamermeubels in verschillende combinaties en stijlen.

Tienerkamer inrichtenEen werkplek voor de puber

Herinner je nog jouw eerste huiswerk? Nu zwoegt jouw (pre-)puber zich door de bergen huiswerk heen aan de keukentafel of op zijn kamer. In negen van de tien gevallen gebeurt dat met de laptop of tablet of schoot. Veel schoolgaande kinderen ervaren nekklachten en rugpijn door de wijze waarop ze naar al die schermpjes kijken. Tip: zorg voor een goed bureau – een zit-staan combinatie – en lekkere stoel. Zo hebben jouw kids een vaste plek waar ze in de juiste houding hun huiswerk maken. Kies samen met jouw puber een leuk bureau uit bij Leen Bakker in De Bossche WoonBoulevard. Maak er gelijk een leuk uitje van!

Werkplek puber creërenOp kamers!

Komt dat lege nest steeds dichterbij? Dan komt er een moment dat alle essentials voor de studentenkamer worden aangeschaft! Van opbergboxen voor onder het bed – voor de kamer van een paar vierkante meter – tot een wokpan voor in de studentenkeuken. Dit soort praktische aankopen scoor je bij JYSK. Gelukkig heeft ook de student zijn ouders nog steeds nodig. We horen nog vaak bij de kassa: ‘Mam/pap, reken jij dit even af? Ik betaal je echt terug. Beloofd.’

Studentenkamer inrichtenEen fijn interieur dankzij De Bossche WoonBoulevard!

Jouw huis én gezinssamenstelling vragen om een praktische vertaling van jouw persoonlijke woon- en interieurvoorkeuren. Bij De Bossche WoonBoulevard vind je voor kinderen van alle leeftijden passende meubels en accessoires. Kom langs bij Montèl, Leen Bakker, Kwantum of één van onze andere winkels.