Inspiratie

Vergeten hoekjes in huis inrichten & vergeten accessoires!

Vergeten hoekjes in huis inrichten & vergeten accessoires!

Heb jij jouw woonkamer, keuken en andere kamers in huis helemaal gestyled? Er blijven altijd een paar vergeten hoekjes over in huis die jij nog kunt opfleuren! Wij hebben een aantal creatieve ideeën voor in huis om jouw vergeten hoekjes gezellig te maken. Daarnaast geven wij diverse voorbeelden van vergeten accessoires. Wij weten zeker dat jij hierdoor inspiratie krijgt om van jouw huis nog een fijner thuis te maken!

Tips om jouw vergeten hoekjes in huis in te richten

1. Hoek inrichten met een bankje of poef
2. Een eyecatcher plaatsen in de hoek
3. Thuiswerkplek in de hoek
4. Extra opbergruimte in hoekjes
5. Diagonaal tv-meubel

1. Hoek inrichten met een bankje of poef

Een stijlvolle fauteuil, een klein bankje of gezellige poef winnen het altijd in je interieur. Zo pimp je jouw vergeten hoekje meteen op en geef je dit hoekje een knusse uitstraling! Zet er een leuk bijzettafeltje bij, leg een klein schapenkleedje neer en stop een mooie bos bloemen in een vaas. Zo creëer je een super knus hoekje voor jouw koffietje in de ochtend, het lezen van een boek of gewoon om te relaxen.

Fauteuil in hoek

2. Een eyecatcher plaatsen in de hoek

Een vergeten hoek kun je ook prima opvullen met een mooie grote plant of meerdere planten in verschillende potten. Daarnaast kun je een staande spiegel of een ander groot accessoire ook in een hoek plaatsen als echte eyecatcher van het huis!

vergeten hoek planten

3. Thuiswerkplek in de hoek

Wanneer jij een thuiswerkplek in huis mist, kun je ook eens out of the box denken. Wie zegt dat je een bureau moet plaatsen tegen een rechte wand? Je kunt ook een thuiswerkplek maken in de hoek! Plaats twee tafels of één groot hoekbureau voor een ruime thuiswerkplek. Heb jij hier al ooit over nagedacht?

Maar hoe maak je een fijne werkplek? Lees het in onze blog met tips voor een productieve en ergonomische werkplek.

4. Extra opbergruimte in hoekjes

Heb jij een gebrek aan opbergruimte in huis? Of wil je meer accessoires kwijt in huis? Dan is een vergeten hoek de perfecte plek om extra opbergruimte te creëren. Door middel van driehoekige plankjes kun je de ruimte meer aankleden en kun je extra spullen kwijt. Maak er bijvoorbeeld een boekenplank van of zet er leuke accessoires op.

Wandplanken in de hoek

5. Diagonaal tv-meubel

Als we denken aan het plaatsen van een tv, denken we vaak aan een tv-meubel tegen een rechte muur. Maar we kunnen een vergeten hoekje hier ook perfect voor gebruiken! Zet het tv-meubel en de tv voor de hoek om het vergeten hoekje op te vullen én je interieur om te gooien. Zo heb je meer ruimte over voor een grote open kast, de eettafel of andere meubels en accessoires.

Tv meubel in hoek

Vergeten accessoires voor in huis

Als je denkt aan accessoires voor in huis, dan denk je vaak aan de basic accessoires zoals kussens voor op de bank, kaarsen en vazen. Maar er zijn ook veel accessoires te verkrijgen waar jij in eerste instantie niet aan denkt, maar wel heel handig zijn: de vergeten accessoires voor in je interieur. Doe inspiratie op:

•           Peper en zout setje
•           Onderzetters
•           Zeeppomp en handcrème
•           Een spel (bijvoorbeeld een schaakbord)
•           Deurmat
•           Tafelkleed
•           Boeken
•           Klok
•           Fotolijstjes
•           Posters
•           Poef

Boeken interieur

Creatieve ideeën opdoen voor jouw interieur aan De Bossche WoonBoulevard!

Vind jij het moeilijk om creatief je huis in te richten? Onze professionals hebben veel kennis over het inrichten van huizen en het maken van stijlvolle keuzes. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar voor het beantwoorden van jouw vragen en het geven van adviezen. Kom langs bij onder andere Goossens, Hoogenboezem Meubelen, Profijt Meubel, Pronto Wonen en Trendhopper. We zien je graag snel aan De Bossche WoonBoulevard om je te helpen met creatieve ideeën voor in huis! Hou jij van zelf aanpakken? Ontdek dé DIY’s voor huis en tuin!