Hoogenboezem Meubelen

terug naar overzicht

Kwaliteit voor een scherpe prijs!

Hoogenboezem staat voor “Thuis in Wonen” en biedt een mooie, actuele collectie vol inspiratie aan voor de scherpste prijs. In de winkel in Den Bosch vind je de collecties van de merken Henders&Hazel, IN.HOUSE en het betaalbare designmerk Xooon.

openingstijden

Wij zijn vandaag open van
10.00-21.00 uur.

Wil je een andere dag komen?

Adresgegevens

Reitscheweg 8
5232 BZ
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

Maandag13.00-18.00 UUR
Dinsdag10.00-18.00 UUR
Woensdag10.00-18.00 UUR
Donderdag10.00-18.00 UUR
Vrijdag10.00-21.00 UUR
Zaterdag10.00-17.00 UUR
Zondag12.00-17.00 UUR

Bij Hoogenboezem voor ieder wat wils!

Kom je meubelshoppen bij Hoogenboezem meubelen dan stap je binnen bij een echt familiebedrijf dat sinds 1921 bestaat. Alles wat we als familiebedrijf doen, komt voort uit liefde voor interieur. Zo voegen we wekelijks nieuwe producten toe aan ons meubel assortiment. Onze inkopers struinen alle internationale beurzen af om inspiratie op te doen. Ze houden alle trends nauwlettend in de gaten bij de ontwikkeling van onze eigen producten in goede samenwerking met diverse leveranciers en fabrikanten.

Kom je er niet helemaal uit?
Onze interieur-adviseurs geven je graag inspirerend advies over de nieuwste trends en kunnen je zelfs voorzien van een voor jou ingetekend interieurplan. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan naar onze winkel en wij vertellen je er graag meer over!

Bij Hoogenboezem voor ieder wat wils!
Als je op zoek bent naar banken, relaxfauteuils, eetstoelen, eettafels, kasten of woondecoratie zoals sierkussens, verlichting, karpetten, accessoires en wanddeco dan ben je bij Hoogenboezem aan het goede adres. Ook proberen wij je altijd een inspirerende winkelbeleving te geven in diverse stijlen en sferen. Denk hierbij aan landelijk, eigentijds, modern, design, vintage en industrieel.Kom dus vooral snel eens sfeerproeven!

Lees voor meer inspiratie eens naar onze woontrends en balkon blog!