JYSK is één van de snelst groeiende winkelketens op slaap- en woongebied ter wereld. En heeft als doel kwaliteit voor een lage prijs te verkopen. JYSK is toonaangevend in Scandinavisch slaapcomfort. Beddengoed, dekbedden, matrassen en kussens zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en dankzij de enorme inkoopvolumes kunnen deze worden aangeboden tegen uiterst lage prijzen.

openingstijden

Wij zijn vandaag gesloten.

Wil je een andere dag komen?

Adresgegevens

Reitscheweg 4
5232 BZ
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

MaandagGESLOTEN
DinsdagGESLOTEN
WoensdagGESLOTEN
DonderdagGESLOTEN
VrijdagGESLOTEN
ZaterdagGESLOTEN
ZondagGESLOTEN

JYSK

JYSK is een internationale retailketen die “alles voor de woning” verkoopt en eigendom is van oprichter Lars Larsen, die in heel Denemarken bekend staat als de toonaangevende verkoper van het land die altijd wel “een goede aanbieding” heeft.

In 1979, toen hij zijn eerste winkel opende in Aarhus, de op een na grootste stad in Denemarken – de winkel is er nog steeds, overigens – koesterde Larsen heel wat ambities, al had hij nooit verwacht dat zijn bedrijf zo snel zou groeien. Larsen opende met succes diverse vestigingen van JYSK Sengetøjslager (tot 2001 de officiële naam van de winkel) in heel Denemarken. Later stak hij de grens over naar buurland Duitsland, waar hij in 1984 zijn eerste winkel opende.

Wil je nog meer inspiratie voor je huis? Lees dan onze woontrends en balkon ideeën blog!

 

In verband met de huidige ontwikkelingen in de COVID-19 maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten. In onze webshop kun je terecht voor Scandinavisch slaapcomfort.