Goossens Den Bosch

terug naar overzicht

Ontdek ultiem woongeluk bij Goossens Den Bosch. Hier vind je waanzinnige inspiratie voor jouw complete interieur. Shop alles voor een stijlvolle woonkamer, eetkamer én slaapkamer. Van high comfort banken en fijne stoelen tot de meest kwalitatieve tafels en heerlijkste bedden. En om het plaatje compleet te maken, vind je er ook de mooiste woonaccessoires waarmee jij de finishing touch aan je interieur geeft.

Adresgegevens

Reitscheweg 6
5232 BZ
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

dinsdag - 23 juli10:00-17:30
woensdag - 24 juli10:00-17:30
donderdag - 25 juli10:00-17:30
vrijdag - 26 juli10:00-21:00
zaterdag - 27 juli10:00-17:00
zondag - 28 juli12:00-17:00
maandag - 29 juli13:00-17:30

Goossens in Den Bosch

Het Brabantse interieurbedrijf – dat al sinds 1954 bestaat – is naar eigen zeggen ‘eindelijk thuis’ aan De Bossche WoonBoulevard. Dus is het mogelijk om nu ook hier de hoogwaardige kwaliteitsmeubels zelf te ervaren: het optimale comfort, de beste kwaliteit, rijke materialen en waanzinnige kleuren. Maar ook duurzame items. Van banken tot stoelen en van tafels tot kasten en bedden. Plus nog de leukste spullen om je interieur mee af te stylen: stijlvolle lampen, gave vloerkleden en de meest trendy woonaccessoires die je meteen kunt meenemen.

Naast een groot aantal meubels die uit voorraad leverbaar is, en waar je dus al binnen een week van kunt genieten, biedt Goossens ook tal van personaliseermogelijkheden. Zo kun je voor een groot deel van het assortiment zelf het materiaal, de kleur en afmeting bepalen. Met de unieke Goossens stoffencollectie heb je wat banken en stoelen betreft wel meer dan 1600 keuzes. Zo creëert Goossens voor jou een persoonlijk interieur waarin jij je eindelijk thuis voelt.

Hulp nodig? De Goossens-adviseurs staan voor je klaar om al je woon- en slaapvragen te beantwoorden. En ook ervaren stylistes gaan graag samen met jou aan de slag bij het vervaardigen van jouw droominterieur door middel van een een gratis 2D of 3D interieuradvies.

Mocht je jouw favorieten al gespot hebben en is het allemaal gelukt, dan kun je jouw nieuwe interieur heel makkelijk zelf bestellen door middel van de selfservice schermen in de inspiration store.

Kom langs bij Goossens Den Bosch op de Bossche Woonboulevard

Kortom: ultiem woongeluk voor een persoonlijk interieur shop je bij Goossens Den Bosch op de Bossche Woonboulevard. Zij willen dat jij dat prettige ‘eindelijk thuis’ gevoel zelf ervaart. Kom langs en ontdek jouw favorieten!

Ontdek meer Goossens wooninspiratie of bestel het woonmagazine! Daarnaast hebben wij ook diverse woonblogs om inspiratie op te doen voor jouw huis, tuin of interieur!

Inspiratie opdoen voor je huis, tuin of interieur?

Ontdek onze woonblogs