Ernes Den Bosch

terug naar overzicht

Ernes Den Bosch is de winkel om nieuwe inspiratie op te doen voor jouw interieur. Ze zijn expert op het gebied van verf, vloer, wand- en raamdecoratie. Naast een vakkundig advies door de experts, bieden ze ook een meet- en montageservice aan. Met de service van Ernes vind je gemakkelijk de ideale producten voor jouw interieur.

Adresgegevens

Reitscheweg 2
5232 BZ
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

woensdag - 19 juni09:00-18:00
donderdag - 20 juni09:00-18:00
vrijdag - 21 juni09:00-21:00
zaterdag - 22 juni09:00-17:00
zondag - 23 juni12:00-17:00
maandag - 24 juni12:00-18:00
dinsdag - 25 juni09:00-18:00

Ernes Den Bosch: dé woonadviseur van Noord-Brabant

Ernes is dé speciaalzaak in Den Bosch voor stoffering van jouw woning, kantoor en praktijk. Ernes helpt met het verfraaien door middel van raamdecoratie, vloerbekleding, behang en verf. Met professionele machines mengt Ernes bijna iedere lak-, beits-, muur- en speciaalverf. Kom langs bij Ernes Den Bosch voor jouw verfklus. Hun producten zijn op voorraad, dus je neemt ze snel mee naar huis. Wil je graag tips voor het verven? Zij geven advies over de kleur, het schuren, het gronden en het beste gereedschap.

Met de producten van Ernes Den Bosch geef je meer sfeer, kleur en persoonlijkheid aan je muren. Ook kun je bij hen terecht voor behang. Bij Ernes Den Bosch vind je verschillende materialen, kleuren, merken en designs. Zij geven advies van woonkamer tot kinderkamer, dus kom langs!

Ernes Den Bosch biedt ook een groot assortiment raamdecoratie en gordijnen. De specialisten denken graag met je mee bij het kiezen van de beste producten passend bij jouw interieur. Ook op het gebied van vloeren ben je bij Ernes aan het juiste adres. Of het nu gaat om PVC, hout, marmoleum of vloerbedekking. Je vindt het bij Ernes Den Bosch. Kom langs en doe inspiratie op!

Kom langs bij Ernes op De Bossche WoonBoulevard

Ernes Den Bosch biedt een totaaloplossing voor jou! Ze ontzorgen je volledig. De specialisten staan klaar om je te adviseren over de kleur en kwaliteit van hun producten. Zo behaal jij het beste resultaat! Kom langs bij De Bossche WoonBoulevard voor inspiratie en advies.

Advies of inspiratie nodig voor jouw huis en interieur?

Ontdek onze woonblogs