Typisch Trendhopper

Inspiratie opdoen en shoppen voor jouw thuis? Bij Trendhopper Den Bosch kun je jouw wensen meteen omzetten in woonplezier. In onze Trendhopper woonwinkel in Den Bosch vind je voor elke woonstijl wat wils. Ook voor advies over meubels en styling ben je er aan het juiste adres; onze medewerkers staan voor je klaar. Tot snel!

openingstijden

Wij zijn vandaag gesloten.

Wil je een andere dag komen?

Adresgegevens

Reitscheweg 6
5232 BZ
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

MaandagGESLOTEN
DinsdagGESLOTEN
WoensdagGESLOTEN
DonderdagGESLOTEN
VrijdagGESLOTEN
ZaterdagGESLOTEN
ZondagGESLOTEN

Interieurinspiratie bij Trendhopper

Inspiratie opdoen en shoppen voor jouw thuis? Bij Trendhopper Den Bosch kun je jouw wensen meteen omzetten in woonplezier. In onze Trendhopper woonwinkel in Den Bosch vind je voor elke woonstijl wat wils. We showen jou interieurtrends, eigentijdse meubels en woonaccessoires waar je hebberig van wordt. Ook voor advies over meubels en styling ben je er aan het juiste adres; onze medewerkers staan voor je klaar. In een vriendelijke en inspirerende omgeving vindt u eigentijdse meubels en een groot assortiment accessoires. Wij verwelkomen u graag in onze winkel. Tot snel!

Bekijk de woontrends van 2020 en laat je inspireren over de mogelijkheden op jouw balkon in onze blogs.

 

In verband met de huidige ontwikkelingen in de COVID-19 maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten. In onze webshop kun je terecht voor meubels en decoratie.