Profijt Meubel Den Bosch

terug naar overzicht

Profijt Meubel Den Bosch kun je vinden op de eerste verdieping in Hoogenboezem Meubelen en is met met 5000m2 de slimste keuze voor jouw nieuwe meubels!  Profijt Meubel helpt je graag in de zoektocht naar de ideale inrichting. Ben je op zoek naar comfortabel, trendy en tijdloos meubilair? Laat je inspireren door de uitgebreide collectie van Profijt Meubel Den Bosch.

Adresgegevens

Reitscheweg 8
5232BZ
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

dinsdag - 23 juli10:00-18:00
woensdag - 24 juli10:00-18:00
donderdag - 25 juli10:00-18:00
vrijdag - 26 juli10:00-21:00
zaterdag - 27 juli10:00-17:00
zondag - 28 juli12:00-17:00
maandag - 29 juli13:00-18:00

Profijt Meubel Den Bosch

Het leuke van interieur is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Laat je daarom inspireren door het ruime aanbod van Profijt Meubel Den Bosch! Je kunt bij hen terecht voor je gehele interieur: kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen, banken en nog veel meer. De collectie is gebaseerd op de laatste trends en biedt praktische oplossingen voor iedere ruimte in huis. Bij Profijt Meubel heb je de keuze uit diverse materialen, stoffen en leer. Veel van de meubels zijn zelfs volledig naar keuze te stofferen. Hulp nodig? De gediplomeerde medewerkers in de winkel helpen je graag!

Bij Profijt Meubel Den Bosch ben je zeker van je zaak! Zo ben je verzekerd van de laagste prijs, de beste kwaliteit en volledige garantie op je aankoop. Ook helpt Profijt Meubel Den Bosch je graag snel op weg. Zo zijn de meubels vaak direct uit voorraad leverbaar of worden ze geleverd via het ‘Snelleverprogramma’. Zorgeloos meubel shoppen doe je bij Profijt Meubel!

Kom langs bij Profijt Meubel aan De Bossche WoonBoulevard

Ben jij op zoek naar inspiratie of ben je verliefd geworden op een van de meubels uit de ruime collectie? Bezoek dan Profijt Meubel in Den Bosch! De winkelmedewerkers staan altijd klaar voor jouw vragen en geven graag deskundig advies over interieur en materialen.

Online inspiratie opdoen voor je huis of tuin?

Ontdek onze woonblogs