Inspiratie

De trendkleuren van 2024!

De trendkleuren van 2024!

Misschien zat je er alweer op te wachten: de bekendmaking van de trendkleuren van 2024! Ieder jaar wachten we weer in spanning af wat de kleurtrends van het nieuwe jaar worden. De grootste verfmerken Histor, Flexa en Karwei hebben de verfkleuren van 2024 bekendgemaakt. Ze zijn gebaseerd op de laatste trends en bieden inspiratie voor in jouw interieur. Kleuren in je interieur zijn de basis én kunnen zorgen voor sfeer in huis.

De kleurtrends van 2024 zijn rustige maar krachtige kleuren: Limitless, Sweet Embrace en California Mauve. Wij vertellen je meer over deze prachtige kleuren en hoe je deze kunt combineren in jouw interieur. Lees snel verder over de nieuwe interieurkleuren van 2024!

De trendkleuren van verschillende merken

1. Histor trendkleur 2024: Limitless
2. Flexa trendkleur 2024: Sweet Embrace
3. Karwei trendkleur 2024: California Mauve

1. Histor trendkleur 2024: Limitless

De trendkleur van Histor in 2024 is Limitless. Het is een toffe pastelkleur die echt opvalt. De kleur is fel genoeg om de show te stelen, maar ook zacht genoeg om met andere kleuren samen te gaan. Deze geeltint, maar werkt ook prima samen met warme of koele tonen in de rest van je interieur. De kleur is zorgvuldig uitgekozen door experts en sluit aan op de huidige en toekomstige interieurtrends. Limitless straalt een gevoel van grenzeloze potentie uit en creëert een warme uitstraling.

Met de drie kleurenpaletten van Histor, vormt Limitless de basis voor creatieve kleurcombinaties. Van basic tot superchic en van historisch tot retro. Histor geeft je met Limitless en de 3 paletten veel opties om jouw interieur op te frissen. Combineer de kleur met mooie aardetinten, of geef een speels effect door Limitless te combineren met een fellere kleur.

Histor trendkleur 2024 Limitless
Bron: Histor

2. Flexa trendkleur 2024: Sweet Embrace

De Flexa kleur van het jaar is in 2024 Sweet Embrace! Deze zachte, lichtroze kleur staat in het teken van jezelf thuis voelen en geborgenheid creëren. Dit is iets wat wij bij De Bossche WoonBoulevard ook erg belangrijk vinden! De kleur Sweet Embrace zorgt voor een warme en comfortabele uitstraling.

Internationale design experts hebben zich gefocust op de trends voor aankomende jaren, waardoor deze kleur tot stand gekomen is. De kleur is geïnspireerd op veren en de subtiliteit van avondwolken. Het geeft je een gevoel van stabiliteit en rust in je interieur. Combineer deze kleur met een andere rustige kleur, voor een speels effect.

Flexa trendkleur 2024 Sweet Embrace
Bron: Flexa

3. Karwei trendkleur 2024: California Mauve

California Mauve. De trendkleur van Karwei voor 2024. De kleur is een subtiele balans tussen paars en grijs. De kleur California Mauve roept meteen een avontuurlijk gevoel op, dankzij de veelzijdigheid van de kleur.

Het trendpalet van 2024 is een verfrissende aanvulling op de interieurtrends van 2024 en is te combineren met diverse kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een neutrale basis met de kleur Mushroom Beige, of ga voor een krachtige aardetint zoals Dijon Brown. Het kleurpalet bevat rustige naturellen tot uitgesproken en krachtige aardetinten. De kleuren nemen je mee langs woestijnen en andere landschappen vol mooie terra kleuren.

Trendpalet 2024 KarweiBron: Karwei

Geïnspireerd door de trendkleuren van 2024? Kom langs aan De Bossche WoonBoulevard!

Onze medewerkers kunnen jou advies geven over welke kleuren van het jaar passen in jouw interieur. Daarnaast hebben wij in onze winkels genoeg inspiratie en worden al jouw vragen beantwoord door de specialisten. Kom bijvoorbeeld langs bij Ernes, Praxis of Kwantum!

Ben jij nieuwsgierig naar hoe je een sfeervol interieur creëert? Ontdek het in onze blog met stappen voor een sfeervol interieur!

Header bron: Online Verf