Inspiratie

Haal de vakantie in huis!

Portugese tegels, Arabische mozaïek of de onbezorgdheid van het eilandleven: haal deze zomer het buitenland in huis met deze drie tips

Baal jij ook zo dat die relaxte vakantie in het buitenland er dit jaar waarschijnlijk niet in zit? Niet getreurd! Wij hebben een aantal manieren gevonden om jezelf toch in buitenlandse vakantiesferen te wanen. Haal de vakantie naar je eigen huis en geniet van een echte ‘staycation’. Wij hebben de populairste buitenlandse stijlen voor jouw woning op een rijtje gezet. Gebruik bijvoorbeeld mozaïek tegels in je badkamer voor een echte Arabische sfeer of creëer een Zuid-Europees gevoel met een bohemian interieur of Portugese tegels. Lees snel verder!

mozaiek in badkamer

Tip 1: Arabische sferen met mozaïek tegels voor je badkamer

Haal de warme Arabische sferen in huis door te experimenteren met mozaïeken. Mozaïek tegels zijn enorm populair om te plaatsen in je badkamer. Met mozaïek tegels in je badkamer creëer je een luxe en exotische uitstraling. Mozaïek tegels zijn te verkrijgen in verschillende materialen en vormen. De bekendste vorm van mozaïek tegels in je badkamer zijn kleine vierkantjes. Combineer verschillende kleurtjes voor een sprekend geheel. Ieder materiaal dat gebruikt kan worden voor mozaïek in de badkamer heeft zijn voor- en nadelen. Laat je adviseren door onze experts op De Bossche WoonBoulevard welke soort mozaïek tegels het beste bij jouw badkamer passen.

badkamer met portugese tegels

Tip 2: Portugese tegels voor het authentieke Portugese gevoel

Houd je van duurzame producten en een unieke uitstraling? Kies dan voor Portugese tegels voor in je keuken of badkamer. De van cement gemaakte Portugese tegels zijn volledig natuurlijk en worden gemaakt met unieke printjes in allerlei kleuren. Zo zijn er Portugese tegels die lijken op het Nederlandse Delfts blauw en Portugese tegels met motiefjes die een geheel vormen als je ze bij elkaar legt.

Experimenteer met de plaatsing van Portugese tegels in je woning. Kies er bijvoorbeeld voor om de vloer in de hal te betegelen met Portugese tegels. Of kies voor een wand in je badkamer of keuken te betegelen met Portugese tegels. Met Portugese tegels zijn de mogelijkheden oneindig. Laat je inspireren en adviseren op de Bossche WoonBoulevard hoe Portugese tegels het warme Portugese gevoel naar jouw woning kunnen brengen.

bohemian interieur

Tip 3: creëer het eilandgevoel met een bohemian interieur

Haal de exotische sferen van Ibiza in huis met een bohemian interieur. Deze stijl kun je creëren door zachte kleuren te gebruiken en deze te combineren met natuurlijke producten. Kies bijvoorbeeld voor een zandkleurig tapijt met een houten bijzettafel of krukje. Gebruik kleurrijke dekens en kussentjes om je stoelen of bank te versieren.

Houd je van planten? Perfect, want bij een bohemian interieur kan je enorm veel groen gebruiken om het nog gezelliger te maken.Wat onmisbaar is bij een bohemian interieur zijn hangende accessoires zoals hangende plantenbakken en muurkleden. Of als je de ruimte ervoor hebt een hangmat of hangstoel. Zo kun je écht relaxen en genieten van jouw nieuwe bohemian interieur!

Enthousiast geworden van het lezen van deze blog en wil jij je vakantie naar je eigen woning halen? Bij De Bossche WoonBoulevard staan onze experts voor je klaar om je te adviseren en inspireren over de mogelijkheden. Zij vertellen je alles over Portugese tegels, mozaïek tegels in je badkamer of een bohemian interieur. Kom langs bij onze winkels zoals Jysk, Kwantum, Tuinmeubelshop, Leenbakker, Brugman Keukens & Badkamers, Ernes Den Bosch, Haco Wonen en Slapen, Hoogenboezem Meubelen, Montèl, Profijt Meubel, Pronto Wonen, Q1 Sanitair, Sanidirect, SanisaleTrendhopper, X2O Badkamers of Praxis bij De Bossche WoonBoulevard voor advies op maat!