Tuinmeubelshop Den Bosch

terug naar overzicht

Het grootste aanbod aan tuinmeubelen vind je bij Tuinmeubelshop Den Bosch! Een uitgebreid assortiment met de mooiste tuinsets, loungesets, tuinmeubelen, parasols en tuinaccessoires. Stel zelf jouw ultieme combinaties samen en neem een kijkje in onze megastore.

Adresgegevens

Balkweg 31
5232BT
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

woensdag - 19 juni10:00-18:00
donderdag - 20 juni10:00-18:00
vrijdag - 21 juni10:00-21:00
zaterdag - 22 juni10:00-17:00
zondag - 23 juniGESLOTEN
maandag - 24 juni11:00-17:30
dinsdag - 25 juni10:00-18:00

Tuinmeubelen Den Bosch: dé specialist in tuinmeubelen

Bij Tuinmeubelshop Den Bosch is een erg ruim assortiment aan tuinmeubelen te vinden. Hierbij kun je denken aan loungesets en tuinsets, maar ook aan losse meubels zoals tuinbanken, tuintafels en tuinstoelen. Ook kun je bij Tuinmeubelshop Den Bosch terecht voor vuurtafels, parasols, ligbedden, tuinkussens én diverse tuinaccessoires. Het assortiment van Tuinmeubelshop is erg breed en in de winkel vind je maar liefst 3000 m2 aan tuinmeubelen. Ze hebben erg gunstig geprijsde artikelen, maar ook de meest exclusieve tuinmeubels en tuinartikelen. Ook wordt er rekening gehouden met de grootte van ieders tuin, er zijn zowel kleine als grote tuinmeubels te koop. Verschillende merken zoals Hartman, Domani en Biohort zijn te verkrijgen bij Tuinmeubelshop. Er is voor ieder wat wils bij Tuinmeubelshop, ze zijn niet voor niets de grootste van Europa!

Tuinmeubelen combineren

Een groot voordeel aan de tuinmeubelen van Tuinmeubelshop Den Bosch is dat deze seriematig zijn uit te breiden. De tuinproducten zijn namelijk los verkrijgbaar en op deze manier kun jij jouw eigen selectie naar smaak maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aantal losse tuinstoelen met een tuinbank en een vierkante parasol met bijpassende tuinaccessoires. Op deze manier stel je jouw tuininterieur van Tuinmeubelshop Den Bosch samen naar jouw eigen wens!

Kom langs bij Tuinmeubelshop Den Bosch aan De Bossche WoonBoulevard

Benieuwd naar de tuinmeubelen van Tuinmeubelshop Den Bosch? Of wil je graag een keer proef zitten op die mooie loungeset die je online hebt gezien? De tuinspecialisten in de winkel van Tuinmeubelshop Den Bosch staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen zij met je meekijken om inspiratie op te doen en zijn zij er voor het geven voor tips en adviezen. Kom langs wanneer het weer kan in de winkel aan De Bossche WoonBoulevard!

Heb je nog inspiratie nodig over wat jij wilt doen met jouw tuin of balkon?

Ontdek onze woonblogs