Kwantum Den Bosch

terug naar overzicht

Bij Kwantum Den Bosch vind je alles om jouw huis in te richten. Van meubels tot vloeren en van gordijnen tot accessoires en verlichting. Of je nu van een moderne of sfeervolle inrichting houdt, kwantum heeft alles in huis voor jouw favoriete woonstijl.

Wij bieden een verrassend compleet assortiment voor jouw huis en tuin. En dat tegen een gegarandeerd laagste prijs! Zo kun je bij Kwantum Den Bosch terecht voor iedere woonwens. Het kopen van Kwantum artikelen is leuk, maar ook heel slim! Kom langs in de winkel!

Adresgegevens

Balkweg 37
5232 BT
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

zaterdag - 18 mei10:00-17:00
zondag - 19 mei12:00-17:00
maandag - 20 mei10:00-18:00
dinsdag - 21 mei10:00-18:00
woensdag - 22 mei10:00-18:00
donderdag - 23 mei10:00-18:00
vrijdag - 24 mei10:00-21:00
Aangepaste openingstijden
20 mei - Tweede Pinksterdag10:00-18:00

Kwantum Den Bosch: de mooiste woonartikelen

De mooiste woonartikelen vind je bij Kwantum Den Bosch! Bekijk eens de ruime collectie gordijnen en raamdecoratie, zoals jaloezieën en shutters. Ben jij op zoek naar jouw ideale vloer of tapijt? Ook dan ben je bij Kwantum Den Bosch aan het juiste adres! Met keuze uit meer dan 350 vloeren vind je er altijd een die perfect bij jou past.

Kwantum is de nummer 1 in ramen en vloeren. Daarnaast kun je ook voor wandbekleding bij Kwantum Den Bosch terecht! Wij bieden de keuze uit veel verschillende soorten en kleuren verf én behang. Niet zeker wat voor behang er bij jou past? Geen probleem! De experts adviseren je graag over hun verschillende behangsoorten, zoals vliesbehang en papierbehang.

Maak het gezellig in huis met hun mooie meubels zoals tafels, kasten en stoelen. Ook deze vind je bij Kwantum Den Bosch! Op zoek naar producten om je huis nóg verder aan te kleden? Samen met hun woonaccessoires creëer je pas echt sfeer! Kom langs bij Kwantum Den Bosch voor wooninspiratie en stel al je vragen!

Kom langs bij Kwantum aan De Bossche WoonBoulevard

Bij Kwantum Den Bosch staan de medewerkers klaar om jou te ontzorgen. Ook maken ze graag jouw producten op maat! Je kunt bij ze terecht voor het op maat maken van de volgende producten:

  • Gordijnen
  • Raamdecoratie
  • Vloerkleden

Wil je liever niet zelf de vloeren of raambekleding inmeten of monteren? Kom dan langs bij Kwantum Den Bosch! Onze experts verzorgen graag het inmeten en leggen van jouw vloer of raambekleding. Kom langs bij de winkel op de Bossche WoonBoulevard en ontdek alle mogelijkheden! Neem ook een kijkje in alle andere meubelwinkels aan de woonboulevard.

Inspiratie opdoen voor je huis of tuin?

Ontdek onze woonblogs