Praxis Megastore Den Bosch

terug naar overzicht

Praxis Megastore in Den Bosch met alles voor de makers! Ruim 6000 m² aan doe-het-zelf plezier, voor zowel de kleine creatieve klusjes als de grote functionele klussen voor binnen of buiten. Wij hebben een groot aanbod aan materialen, gereedschap en klus artikelen. Bij Praxis Megastore in Den Bosch vind je alles wat je nodig hebt om jouw klus tot een succes te maken.

Adresgegevens

Balkweg 13
5232 BT
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

Maandag09:00-21:00
Dinsdag09:00-21:00
Woensdag09:00-21:00
Donderdag09:00-21:00
Vrijdag09:00-21:00
Zaterdag09:00-18:00
Zondag10:00-17:00

In verband met de COVID-19 maatregelen is Praxis Den Bosch vanaf 28 april weer geopend voor bezoekers zonder het maken van een winkelafspraak. In de winkel geldt een maximaal aantal bezoekers en het dragen van een mondkapje blijft verplicht. Wij verzoeken je om alleen naar de winkel te komen om drukte te vermijden.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de website van Praxis Den Bosch.

Samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Praxis Megastore in Den Bosch

Ontdek het uitgebreide assortiment bij de grootste Praxis van Den Bosch. Ga je muren verven of behangen, eigen meubelen maken, een laminaatvloer leggen of tuinmeubelen opknappen? Bij de Praxis Megastore vind je het allemaal! Het Megastore concept biedt klanten meer keuze, inspiratie en service. De winkel kent een fijne indeling, waardoor je de producten snel kunt vinden. Ook kun je terecht voor het huren van gereedschap of aanhangers. Reserveer je gereedschap gemakkelijk online of in de winkel. Voor het huren van een aanhanger neem je contact op met de Praxis Megastore Den Bosch (Telefoon: 073 642 0255).

Ga voordelig aan de slag! De Praxis Megastore in Den Bosch heeft een uitgebreid assortiment van bekende merken en het eigen merk. Zo koop je bij ons bouwmaterialen, bouwstoffen, gereedschap, hout, ladders, ijzerwaren, verf, barbecues, tuinmeubelen, verlichting en ga zo maar door. Alle klus benodigdheden onder één dak.

Kom langs bij de Praxis Megastore aan de Bossche WoonBoulevard

Kom je klus materialen kopen bij de Praxis Megastore in Den Bosch. Onze klusexperts helpen je graag met al jouw bouw- en klusvragen. Met onze service zorgen we ervoor dat je elke klus succesvol kunt afronden. Wij zijn zeven dagen per week geopend, beschikken over ruime parkeermogelijkheden en zijn gemakkelijk te bereiken.

Inspiratie nodig voor je huis, tuin of interieur? Bezoek ook eens onze woonblog.