Montèl Den Bosch

terug naar overzicht

Montèl Den Bosch

Montèl Den Bosch, de specialist in zitmeubelen. In de winkel op De Bossche WoonBoulevard koop je producten van topkwaliteit tegen een lage prijs, inclusief deskundig advies en een uitgebreide service. Bij Montèl Den Bosch vind je een ruim assortiment. Van banken en fauteuils tot tafels en verlichting. Hun zelf ontworpen collectie is snel in huis en beschikbaar in elke gewenste kleur-, stof- of ledersoort. Kom langs in de winkel!

openingstijden

Wij zijn vandaag open van
10:00-17:30.

Wil je een andere dag komen?

Adresgegevens

Balkweg 25

5232 BT Den Bosch

073-6441888

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

Maandag10:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:30
Zondag11:00-17:30

Montèl Den Bosch

Montèl Den Bosch heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de zitmeubel industrie. Ze zijn niet voor niets de grootste zitspecialist van Nederland! Het begint allemaal met een eigen ontwerp en het eindigt met een fantastisch eindproduct.

De banken en fauteuils uit de collectie zijn volledig te customizen. Je hebt de keuze uit wel 1001 mogelijkheden! Van het type bekleding tot de gewenste kleur en van het soort pootjes tot de zithoogte. Kwaliteit staat bij Montèl centraal. Alle zitmeubelen worden uitvoerig getest! Ze zijn gemaakt van prachtige stoffen en naden en hebben een duurzame vering en vulling. Je ontvangt bij alle banken twee jaar CBW-garantie en daar bovenop nog eens drie jaar extra Montèl garantie. Dat is dus vijf jaar garantie in totaal!

Bij Montèl Den Bosch vind je een uitgebreide collectie met alles voor jouw ideale interieur. Of je nu op zoek bent naar een bank, fauteuil, karpet, lamp of woonkussen. Je vindt het bij Montèl Den Bosch! Kom langs en ontdek de collectie top meubelen voor hun gegarandeerd lage prijzen!

Kom langs bij Montèl op De Bossche WoonBoulevard

Wil jij jouw woning naar eigen smaak inrichten? Dat is vaak een leuke uitdaging. Je koopt namelijk niet elke dag een nieuwe bank of fauteuil. De medewerkers van Montèl Den Bosch staan voor je klaar met persoonlijk en deskundig advies. Weet je nog niet helemaal wat je wilt? Maak dan een afspraak voor kleur- en interieuradvies. Wil je graag inspiratie opdoen? Kom langs in de showroom op de Bossche WoonBoulevard of in één van onze andere meubelzaken.

Online inspiratie opdoen voor je huis of tuin? Bezoek dan onze woonblog.