Leen Bakker Den Bosch

terug naar overzicht

Leen Bakker Den Bosch

Leen Bakker zet zich in om het voor iedereen mogelijk te maken om van hun huis een thuis te maken. Leuk wonen hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! In het ruime en verrassende assortiment van Leen Bakker Den Bosch vind je producten van de hoogste kwaliteit. En een hoop inspiratie! Bij Leen Bakker ben je verzekerd van een persoonlijke en attente service.

Adresgegevens

Reitscheweg 16
5232 BZ
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

zaterdag - 18 mei10:00-17:00
zondag - 19 mei11:00-17:30
maandag - 20 mei10:00-17:00
dinsdag - 21 mei10:00-18:00
woensdag - 22 mei10:00-18:00
donderdag - 23 mei10:00-18:00
vrijdag - 24 mei10:00-21:00
Aangepaste openingstijden
20 mei - Tweede Pinksterdag10:00-17:00

Leuk wonen met Leen Bakker Den Bosch

Bij Leen Bakker Den Bosch vind je een uitgebreid assortiment aan betaalbare producten voor je complete wooninrichting; van woondecoratie, meubels en kasten tot gordijnen en raamdecoratie. Ook voor bedden, matrassen en tuinmeubelen kun je terecht bij deze winkel. Vaak is het ook nog eens direct uit voorraad leverbaar! Daarnaast profiteer je van maar liefst 100 dagen bedenktijd. Kom langs bij de winkel in Den Bosch en ervaar zelf de leuke collectie!

De meubels zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, stijlen en kleuren. Van traditioneel tot minimalistisch, je vindt het allemaal bij Leen Bakker Den Bosch! Leen Bakker is sterk in wonen met een focus op maatwerk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw bank op maat te laten maken. Maatwerk betekent bij Leen Bakker ook nog eens dat je niet veel geld kwijt bent. Al de meubels in het assortiment zijn namelijk verrassend voordelig. Voel je vrij om langs te komen in de winkel!

Kom langs bij Leen Bakker op De Bossche WoonBoulevard

Heb je een vraag? Of kun je wel wat tips gebruiken? Kom dan langs bij Leen Bakker op De Bossche WoonBoulevard! De vakkundige medewerkers helpen je graag verder en zetten zich iedere dag in om alle klantenwensen uit te laten komen. Maar ook voor inspiratie kun je bij Leen Bakker Den Bosch terecht. Kom eens langs in de showroom voor inspiratie voor zowel binnen als buiten! Neem daarnaast ook een kijkje in onze andere meubelzaken.

Online inspiratie opdoen voor je huis of tuin?

Ontdek onze woonblogs