Bij Sanisale Den Bosch vind je alles op het gebied van sanitair en tegels. Doe in de sfeervolle showroom inspiratie op voor jouw droombadkamer. In een woning is de badkamer een van de weinige plekken waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Wij houden van inspirerende en stijlvolle badkamers, en dat merk je. Bij Sanisale Den Bosch voorzien eigenaar Rubin en Tim je graag van passend advies. Of je nu toe bent aan een compleet nieuwe badkamer of liever wilt renoveren. Samen met jou zorgen zij ervoor dat jij precies vindt waar je naar op zoek bent!

 

openingstijden

Wij zijn vandaag gesloten.

Wil je een andere dag komen?

Adresgegevens

Tinnegieterstraat 25
5232 BL
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

MaandagGESLOTEN
DinsdagGESLOTEN
WoensdagGESLOTEN
DonderdagGESLOTEN
VrijdagGESLOTEN
ZaterdagGESLOTEN
ZondagGESLOTEN

Sanitairwinkel met ruime showroom

In de sfeervolle showroom van Sanisale Den Bosch zijn er een groot aantal voorbeelden van badkamers in verschillende stijlen en prijsklassen. De winkel heeft een ruime keuze aan sanitair artikelen zoals baden, kranen, toiletten, radiators en douchecabines. Wij bieden topmerken zoals Geesa, Revital, Jacuzzi, Puris en Geotiles. Onze producten worden direct vanuit Duitsland geimporteerd. Op die manier kunnen wij een laagste prijs garantie geven. Rubin de Bl├ęcourt en Tim Teunissen hebben 25 jaar ervaring in de bouw en geven graag deskundig advies, zowel bij nieuwe badkamers als renovaties. Bij ons weet je waar je aan toe bent!

Lees onze zeven tips om jouw badkamer in te richten volgens de laatste trends in onze badkamer blog!

 

In verband met de huidige ontwikkelingen in de COVID-19 maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten. In onze webshop kun je terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels.