Inspiratie

Haal de herfst in huis met deze 4 tips van De Bossche WoonBoulevard!

Haal de herfst in huis met deze 4 tips van De Bossche WoonBoulevard!

De temperaturen gaan omlaag, het is eerder donker en de blaadjes vallen van de bomen. Dat kan maar één ding betekenen: het is kerst! Uhm… herfst! In oktober gaan we massaal naar buiten om het mooie kleurenpalet te bewonderen, maar zijn we ook blij als we erna weer warm en knus binnen zitten. En dat willen we het liefst in een gezellige omgeving, toch? Haal daarom de herfst in huis! Zo kun je genieten van de knusse sfeer, maar zit je er toch warmpjes bij. Wij geven je vier tips om de herfst helemaal te ervaren. Warm, en van achter het raam!

De vier herfst interieurtips:

Tip 1: Herfst accessoires voor in huis.
Tip 2: Herfstkleuren palet voor je interieur.
Tip 3: Maak je interieur klaar voor de herfst.
Tip 4: Kom langs op De Bossche WoonBoulevard tijdens Oktober Woonmaand.

Herfst interieurtip 1: Herfst accessoires voor in huis

De makkelijkste manier om de herfst in huis te halen, is met accessoires. Dat kun je doen door natuurlijke elementen in je herfst interieur te verwerken, maar ook door te werken met andere simpele herfstdecoraties.

1: Haal de herfst letterlijk in huis
Ga naar buiten, verzamel en verwerk leuke natuurlijke materialen in jouw interieur. Denk hierbij aan dennenappels of een boomstam met mos. Hier kun je bijvoorbeeld een creatief herfststuk van maken. Maar heb je er ooit aan gedacht dat je hier ook een mooie bijzettafel van kunt maken? Hoe je dit doet lees je in onze blog met de leukste DIY ideeën voor in huis en tuin. Ben je op zoek naar meer tips voor een duurzaam interieur? Bekijk dan ook eens onze blog met 5 tips voor een duurzaam interieur!

2: Haal de herfst in huis door je accessoires te vervangen
Kom jij toch liever langs op De Bossche WoonBoulevard om jouw herfst interieur te shoppen? Kies dan ook herfstdecoraties! Ga voor een nieuwe plaid, koop nieuwe hoezen voor je sierkussens of ga voor een dekbedovertrek in warme kleurtonen. Haal daarnaast wat extra accessoires in huis, zoals pompoenen, een schapenvachtje, leuke mokken (voor warme chocolademelk of thee) of een set gezellige kaarsen.

Een koffiemok en theelichtjes als herfst accessoires

Herfst interieurtip 2: Herfstkleuren palet voor je interieur

Onze tip voor het beste kleurenpalet in jouw herfst interieur? Kijk naar buiten en spot een boom waar de blaadjes vanaf vallen. Dit zijn de kleuren die je terug wilt zien in jouw herfst interieur! Kies voor oranje, rood, geel en aubergine. Of ga voor de ton-sur-ton trend, waarbij je bijvoorbeeld verschillende tinten bruin combineert. Ga voor beige, cognac en brave ground. Zo haal je ook nog eens enkele trendkleuren van 2021 in je herfst interieur!

Interieur met herfstkleuren palet en oranje accessoires

Herfst interieurtip 3: Maak je interieur klaar voor de herfst

Voorbereiding is key! Vergeet, naast het toevoegen van herfst items, ook niet om je open haard klaar voor de herfst te maken en haal alvast wat blokken hout in huis. Dit geeft een sfeervolle uitstraling en ruikt nog lekker ook! Zo ben jij straks helemaal voorbereid als de haard weer aan mag!

Vergeet ook niet om genoeg kaarsen en theelichtjes in te slaan en het stof van de sfeerverlichting af te poetsen. De grote lamp mag dit seizoen namelijk gewoon uitblijven, want alles draait om gezellige kaarsjes en kleine lampen! Herfst sfeer gegarandeerd!

Herfstachtig interieur met open haard en grijze bank

Herfst interieurtip 4: Kom langs op De Bossche WoonBoulevard tijdens Oktober Woonmaand

Als je deze tips volgt, dan maak je het zo gezellig in huis dat je het kleurenpalet van de bomen liever bewondert van achter het raam. Wil jij jouw herfst interieur graag combineren met de nieuwste woontrends en de laatste acties? Dan heb je geluk, want het is namelijk Oktober Woonmaand! Dit is dus het beste moment om je herfst interieur te scoren bij De Bossche WoonBoulevard. Zoek jij nog inspiratie? Zoals een leuke koffiemok, een set kaarsen of een bijzettafeltje? Kom dan eens langs De Bossche WoonBoulevard en laat je adviseren door de specialisten van bijvoorbeeld Montèl, Trendhopper, Ernes of Profijt Meubel Den Bosch.

Want struinen over De Bossche WoonBoulevard doen we in alle seizoenen, maar vooral tijdens Oktober Woonmaand. Tot snel bij een van onze beddenzaken, keukenzaken, badkamerwinkels of meubelzaken.