Inspiratie

Trendkleuren van het jaar 2020

Interieur kleuren van het jaar 2020

Ben je deze zomer toe aan een nieuw kleurrijk interieur? Maak dan gebruik van de laatste trendkleuren om jouw interieur een frisse lik verf te geven. Eén van de interieur kleuren van 2020 is de blauwe kleur Chinese Porcelain. Als je die combineert met witte accessoires creëer je een rustgevend geheel. Of kies voor een andere interieur kleur zoals het  zachtgroene Tranquil Dawn in je kussens of beddengoed. Benieuwd naar deze en andere interieur kleuren van 2020? De kleurexperts van De Bossche WoonBoulevard hebben de laatste trends op het gebied van interieur kleuren op een rijtje gezet. Lees dus snel verder!

Natuurlijke interieur kleuren in 2020? Tranquil Dawn!

Je ziet steeds vaker dat mensen ervoor kiezen om een groene kleur te verwerken in het interieur. Zo zie je vaak dat er gekozen wordt om een muur in een donkere of zachte groene kleur te verven. Dit jaar is de interieur kleur die hier het meest voor wordt gebruikt de kleur Tranquil Dawn. Tranquil Dawn is een groene kleur die licht is en voor rust zorgt. De muur valt op maar niet op een afleidende manier. Je ziet de kleur ook terugkomen in accessoires zoals kussens, beddengoed en plantenbakken. Zo creëer je echt eenheid in je woning!

Tranquil Dawn

Tijdloze interieur kleuren van 2020? Chinese Porcelain!

Blauw is altijd al een tijdloze kleur geweest. In de oudheid werd het bijvoorbeeld al gebruikt om Chinees porselein mee te versieren. Deze kleur heeft nu zijn weg ook gevonden naar onze woning. De blauwe ‘Chinese Porcelain’ kleur welke een mix is van kobalt- en inktblauw is een van de interieur kleuren van 2020. Het zorgt voor een warme en intieme uitstraling in je woonkamer of slaapkamer. Kies voor opvallende interieur stukken zoals een poef of lamp in deze prachtige blauwe kleur. Of kies ervoor om een muur in je woning te verven met Chinese Porcelain. Chinese Porcelain is erg mooi in combinatie met witte of bruine accessoires en meubels.

Chinese Porcelain

Landelijke interieur kleuren van 2020? Terra Roza!

Terra Roza is een van de interieur kleuren in 2020 die afgeleid is van de kleur van terracotta. Deze van Italiaanse origine gebakken potten hebben een natuurlijke kleur. Door een tint van roze toe te voegen is de roze variant van de interieur kleuren van 2020, Terra Roza, ontstaan. Terra Roza is steeds vaker terug te vinden in onze woningen, of het nou een muur in deze kleur is of leuke accessoires. Terra Roza is ideaal te combineren met lichte kleuren en natuurlijke materialen. Haal de landelijkheid in huis door de kleur Terra Roza te combineren met rieten of houten accessoires.

Trendkleur Terra Roza

Let op: op ieder beeldscherm worden kleuren anders weergegeven. Voor de beste kleurvoorstelling adviseren we je de kleurstalen te bekijken. Daarvoor ben je van harte welkom bij De Bossche WoonBoulevard.

Enthousiast geworden van de nieuwste interieur kleuren van 2020 voor jouw interieur? Bij De Bossche WoonBoulevard vind je deze en nog vele andere prachtige interieur kleuren van 2020 voor in huis. Benieuwd welke interieurkleuren in 2020 jouw interieur naar een hoger niveau zullen tillen? Laat je adviseren door onze kleurenspecialisten bij Carpetright, Ernes Den Bosch, Haco Wonen en Slapen, Hoogenboezem Meubelen, JYSK, Kwantum, Leen Bakker, Montèl, Praxis, Profijt Meubel, Pronto Wonen of Trendhopper. Je vindt het allemaal bij De Bossche WoonBoulevard.

Meer inspiratie nodig? Lees onze andere blogs:

–        Loungeset tips
–        Tuin of terras inspiratie
–        Balkon inspiratie
–        Thuis zitten tips
–        Keuken inspiratie
–        Slaapkamer inspiratie
–        Badkamer inspiratie
–        Woontrends 2020