Carpetright Den Bosch

terug naar overzicht

Carpetright is dé specialist in vloeren en raamdecoratie. Bij Carpetright Den Bosch vind je de vloer die past bij jouw stijl én budget. Ze bieden de keuze uit duizenden kwaliteitsvloeren voor de laagste prijs. Zo bestaat hun assortiment onder andere uit laminaat, parket, pvc-vloeren, vinyl, tapijt, tapijttegels en ondervloeren. De vloeren van Carpetright brengen je huis pas echt tot leven. Kom langs voor de beste service bij Carpetright Den Bosch op De Bossche WoonBoulevard.

Adresgegevens

Balkweg 33
5232 BT
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

woensdag - 19 juni09:30-18:00
donderdag - 20 juni09:30-18:00
vrijdag - 21 juni09:30-21:00
zaterdag - 22 juni09:00-17:00
zondag - 23 juniGESLOTEN
maandag - 24 juni11:00-17:00
dinsdag - 25 juni09:30-18:00

Carpetright Den Bosch brengt je huis tot leven

Naast vloeren ben je bij hen ook aan het juiste adres voor vloerkleden. Een vloerkleed brengt warmte en comfort met zich mee. Verbind je meubels en breng sfeer in huis met de vloerkleden van Carpetright Den Bosch. Ook kun je bij Carpetright terecht voor raamdecoratie en traprenovatie. Of je nu op zoek bent naar verticale lamellen, vouwgordijnen, jaloezieën of plissé gordijnen. Je vindt het bij Carpetright Den Bosch. In de winkel begeleiden de adviseurs je stap voor stap tot een aankoop die past bij jouw wensen. De specialisten denken graag met je mee voor de beste oplossing.

Kom langs bij Carpetright op De Bossche WoonBoulevard

Bij Carpetright Den Bosch vinden ze het erg belangrijk dat jij de perfecte vloer en/of raamdecoratie vindt voor jouw interieur. Hierom denken hun specialisten mee van oriëntatie tot realisatie. Dit om ervoor te zorgen dat jouw aankoop perfect aansluit op jouw woonwensen. Naast dat ze de vloer voor je kunnen leggen, meten ze van tevoren de exacte maten kosteloos voor je op.

Vaarwel keuzestress, hallo vloer! Bij Carpetright Den Bosch bieden ze jou de tijd om een nieuwe vloer uit te kiezen. Bekijk thuis wat je mooi vindt met hun gratis vloerstalen. Zo kun je in alle rust kijken, voelen en vergelijken. Liever hun gehele assortiment bekijken? Kom dan langs bij Carpetright op De Bossche WoonBoulevard!

Inspiratie nodig voor jouw huis, tuin of interieur?

Ontdek onze woonblogs