Sunflower Café Den Bosch

terug naar overzicht

Sunflower Café Den Bosch

Sunflower Café Den Bosch biedt een sfeervolle ambiance waar je heerlijk kunt genieten van een lekkere lunch, een lekker kopje koffie of een verrassend diner. Ook kun je gebruik maken van de uitgebreide cateringservice. Wil je een feestje of een geheel verzorgd diner organiseren? Ook dan ben je bij hen op het juiste adres! Kom langs bij Sunflower Café aan de Bossche WoonBoulevard. 7 dagen per week geopend!

Adresgegevens

Balkweg 41
5232 BT
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

dinsdag - 23 juli09:30-17:00
woensdag - 24 juli09:30-17:00
donderdag - 25 juli09:30-17:00
vrijdag - 26 juli09:30-17:00
zaterdag - 27 juli09:30-17:00
zondag - 28 juli10:30-17:00
maandag - 29 juli09:30-17:00

Sunflower Café Den Bosch

Bij Sunflower Café Den Bosch geniet je van een ruime keuze! Zij hebben een verrassende menukaart met veel verschillende opties. Bij het café ben je verzekerd van de goede snelle service en hoef je nooit lang te wachten. Ook geniet je bij mooi weer van het mooie terras! Sunflower Café in Den Bosch verzorgt met alle plezier:

•       Ruim belegde broodjes

•       Warme broodjes

•       Luxe sandwiches

•       Gezonde lijn producten

•       Heerlijke salades

•       Diverse huisgemaakte warme gerechten

Een pauze nodig tijdens het meubelshoppen? Sunflower Café Den Bosch staat voor je klaar met een heerlijke kop koffie of thee! Maar ook voor een zakenlunch of gezellige lunch met collega’s kun je bij ze terecht.

Kom langs bij Sunflower Café aan De Bossche WoonBoulevard

Sunflower Café Den Bosch heeft een mooi nieuw terras. Er is dus meer dan genoeg plaats om even bij te komen met een heerlijk kopje koffie, een lekker lunch en een lekker schepijsje voor de kinderen. Kom langs bij Sunflower Café aan de Bossche WoonBoulevard en geniet van een heerlijke lunch of diner!

Inspiratie opdoen voor je huis of tuin?

Ontdek onze woonblogs