Beter Bed Den Bosch

terug naar overzicht

Beter Bed Den Bosch denkt graag met je mee, iedereen is namelijk anders en kiest voor een ander ‘beste bed’. Zo vinden we samen voor elke levensfase een geschikte slaapkamer passend bij jouw wensen en budget. Met de beste prijzen van Beter Bed Den Bosch krijg je meer bed voor je geld!

Adresgegevens

Balkweg 21
5232 BT
’s Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

dinsdag - 23 juli10:00-18:00
woensdag - 24 juli10:00-18:00
donderdag - 25 juli10:00-18:00
vrijdag - 26 juli10:00-21:00
zaterdag - 27 juli10:00-17:00
zondag - 28 juli12:00-17:00
maandag - 29 juli13:00-18:00

Beter Bed in Den Bosch

Bij Beter Bed Den Bosch vind je álles voor het best mogelijke bed voor jou. Op zoek naar het ultieme comfort? Bekijk dan de mega populaire boxsprings van Beter Bed. Naast boxsprings en bedden vind je bij Beter Bed Den Bosch ook héel veel bedbodems, matrassen, kussens, beddengoed, kasten en accessoires. Door het ruime assortiment van Beter Bed heb je tal van mogelijkheden. De bedden van Beter Bed in Den Bosch zijn verkrijgbaar in allerlei breedte- en lengtematen.

Beter Bed is met maar liefst 35 jaar ervaring jouw ideale sparringpartner voor je slaapkamer! Bij Beter Bed Den Bosch vind je niet alleen een uitgebreid assortiment van scherp geprijsde modellen en slaapsystemen, maar je ontvangt ook altijd een deskundig advies en de beste tips voor jouw optimale nachtrust. Naast de eigen merken Alpine Plus, Select en Kårlsson vind je bij Beter Bed Den Bosch veel topmerken zoals Emma, TEMPUR® en M line.

Kom langs bij Beter Bed aan de Bossche WoonBoulevard

Kom langs bij de Beter Bed winkel in Den Bosch. Hier kun je rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wil je proef liggen? Ervaar dan zelf het ultieme comfort van de bedden en boxsprings bij Beter Bed Den Bosch.

Beter Bed Den Bosch is dé specialist op het gebied van slapen. Jij als klant, staat bij Beter Bed centraal. Geniet van het allerbeste slaapadvies bij Beter Bed. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen voor de beste rust- en slaapbeleving. Hoe jouw droom slaapkamer er ook uitziet, je vindt het bij Beter Bed Den Bosch!

Inspiratie opdoen voor je huis, tuin of interieur?

Ontdek onze woonblogs