Auping Den Bosch

terug naar overzicht

Bij Auping vind je al meer dan 130 jaar de beste slaapkamer producten voor de beste nachtrust. Een goede nachtrust start met een goed bed en matras. Ontdek bij Auping in Den Bosch ‘het grote voordeel van thuisblijven’.

Het assortiment van Auping is gemaakt van de meest kwalitatieve materialen zoals staal, hout en stoffen die door de jaren heen typerend Auping zijn geworden. Je slaapkamer is een plek waar je tot rust wil komen. Daarom heeft Auping Den Bosch zorgvuldig een uitgebreide serie kleuren en materialen samengesteld. De bedden bij Auping Den Bosch zien er niet alleen goed uit, maar zorgen ook dat jij goed slaapt!

Adresgegevens

Tinnegieterstraat 27
5232 BL
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

woensdag - 19 juni10:00-17:30
donderdag - 20 juni10:00-17:30
vrijdag - 21 juni10:00-17:30
zaterdag - 22 juni10:00-17:00
zondag - 23 juni12:00-17:00
maandag - 24 juni10:00-17:30
dinsdag - 25 juni10:00-17:30

Auping in Den Bosch

Goed slapen begint met een goed matras. Dit doen we met onze matrassen van hoge kwaliteit verkrijgbaar in diverse typen en maten. Auping matrassen zorgen voor optimale ondersteuning doordat ze zijn opgebouwd uit meerdere comfortzones: van hard tot zacht. Bij Auping Den Bosch bieden we een goede nachtrust voor iedere slaper.

Naast onze matrassen bieden we bij Auping Den Bosch ook boxsprings, bedden, bedbodems, toppers, beddengoed en zelfs accessoires. Eigentijds, stijlvol én duurzaam. De bedden bij Auping Den Bosch gaan jaren mee. Door de vele mogelijkheden kies je gemakkelijk het bed dat het beste bij jou past! Op zoek naar meer luxe? Kies dan voor optimale ondersteuning en een comfortabele ligging met een van onze vele boxsprings. Geen wonder dat ze zo populair zijn!

Kom langs bij de Auping Store aan de Bossche WoonBoulevard

Kom proef liggen in onze gespecialiseerde Auping winkel in Den Bosch! Hier bieden we je professioneel slaapadvies op maat en keuze uit een breed assortiment testbedden en accessoires.  Zo kun je in onze winkel uitgebreid proef liggen en maak je gemakkelijk de juiste keuze.

Wij zijn ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een gezond en energiek leven. Benieuwd geworden naar het assortiment van Auping? Kom dan vooral langs in onze winkel in Den Bosch!

Inspiratie opdoen voor je huis, tuin of interieur?

Ontdek onze woonblogs