Bruynzeel Keukens Den Bosch

terug naar overzicht

Een keuken van Bruynzeel Keukens Den Bosch past perfect bij jouw stijl, ruimte, budget & leefsituatie! Bij Bruynzeel Keukens vind je altijd een keuken met een slimme indeling, voldoende opbergruimte en apparatuur. Kortom, een keuken die bij jou past! In de winkel is het niet nodig om te onderhandelen. Je krijgt direct de juiste prijs en een transparante offerte! Ook ontvang je bij Bruynzeel Keukens Den Bosch altijd een duidelijk overzicht van jouw keuzes en de kosten daarvan. Wel zo makkelijk!

Adresgegevens

Balkweg 29
5232 BT
‘s-Hertogenbosch
073-6895022

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

Maandag11:00-18:00
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-21:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Bruynzeel Keukens Den Bosch: een keuken die bij jou past!

Alle onderdelen bij Bruynzeel Keukens Den Bosch hebben hun eigen prijs. Met hun ruime assortiment stel je gemakkelijk een keuken samen die aan jouw wensen voldoet. Passend bij jouw budget. Zo geniet je bij Bruynzeel Keukens Den Bosch van verschillende mogelijkheden voor kasten, bladen, apparatuur en accessoires. Al een keuze gemaakt, maar wil je toch nog iets wijzigen? Bij Bruynzeel Keukens Den Bosch is het allemaal geen probleem. Dat is pas ontspannen kiezen!

Bij Bruynzeel Keukens Den Bosch zijn ze pas tevreden als jij dat ook bent! Hun adviseurs ontzorgen, denken met je mee en verdiepen zich in jouw wensen. Zo komen ze keer op keer tot de beste oplossing voor jouw persoonlijke keukenvraagstuk. Ze leveren een keuken pas op, als hij echt aan jouw wensen voldoet. Montage en aansluiten is ook inbegrepen. Altijd uitgevoerd door de vakkundige monteurs. Dat is waar ze bij Bruynzeel Keukens Den Bosch naar streven.

Kom langs bij Bruynzeel Keukens op De Bossche WoonBoulevard

Op zoek naar gericht advies van keukenexperts? Kom langs voor een lekker kopje koffie en een vrijblijvend gesprek met de adviseurs! Bij Bruynzeel Keukens Den Bosch luisteren ze uitgebreid naar al jouw keukenwensen. Deze zetten ze om naar een mooi en praktisch keukenontwerp. Ze geven je graag advies over hun 1.950 kleuren en diverse materialen. Ze nemen al deze mogelijkheden uitgebreid met je door. Zo maak je gemakkelijk de juiste keuze!

Wat je stijl ook is, bij De Bossche WoonBoulevard voorziet Bruynzeel Keukens je van de nodige keukeninspiratie! Zie, voel en ervaar de keukens en mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een warme houten keuken of juist naar een industriƫle zwarte keuken. Bij Bruynzeel keukens Den Bosch bieden ze een ruim aanbod aan kleuren, stijlen en opstellingen. Kom langs en laat je inspireren. Ook zijn er diverse andere keukenwinkels aan De Bossche WoonBoulevard!

Inspiratie nodig voor je huis, tuin of interieur?

Ontdek onze woonblogs