Bruynzeel Keukens Den Bosch

terug naar overzicht

Een keuken van Bruynzeel Keukens Den Bosch past perfect bij jouw stijl, ruimte, budget & leefsituatie! Bij Bruynzeel Keukens vind je altijd een keuken met een slimme indeling, voldoende opbergruimte en apparatuur. Kortom, een keuken die bij jou past! In de winkel is het niet nodig om te onderhandelen. Je krijgt direct de juiste prijs en een transparante offerte! Ook ontvang je bij Bruynzeel Keukens Den Bosch altijd een duidelijk overzicht van jouw keuzes en de kosten daarvan. Wel zo makkelijk!

Adresgegevens

Balkweg 29
5232 BT
‘s-Hertogenbosch
073-6895022

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

woensdag - 19 juni10:00-17:30
donderdag - 20 juni10:00-17:30
vrijdag - 21 juni10:00-21:00
zaterdag - 22 juni10:00-17:00
zondag - 23 juni12:00-17:00
maandag - 24 juni11:00-18:00
dinsdag - 25 juni10:00-17:30

Welkom thuis bij Bruynzeel Keukens

Niets is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens handig werkt. Dan kun je er écht van genieten. We helpen je graag om deze ideale keuken samen te stellen. Je bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Den Bosch vol keukeninspiratie.

Laat je inspireren

Bekijk de verschillende keukenopstellingen en maak in ons keukenatelier de ideale combinatie van deuren, bladen en grepen passend bij jouw stijl. Tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak nemen we graag uitgebreid de tijd voor je. We luisteren naar je wensen en geven persoonlijk advies op maat. We gaan met je in gesprek over de keukenruimte en jouw gewoontes in en om de keuken. Op basis hiervan maken we een keukenontwerp vol handige oplossingen. Dit ontwerp zie je meteen op ware grootte in onze 3D-ontwerpstudio.

Ontspannen kiezen, zonder onderhandelen

Ontdek op je gemak alle mogelijkheden via de digitale prijskaarten naast onze keukenopstellingen. Daarop zie je wat de getoonde opstelling kost en welke opties er zijn. Liever meteen persoonlijk advies van onze aankoopadviseurs? Tijdens een ontwerpgesprek krijg je een vrijblijvende offerte met daarin de vaste, transparante prijzen van alle verschillende onderdelen. En wanneer je een keuken koopt bij Bruynzeel Keukens, is een aanbetaling niet nodig. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

Thuis, online of in de winkel

Meteen meer keukeninspiratie opdoen? Vraag ons inspiratieboek aan, maak online een moodboard of stel zelf de ideale keuken samen in onze keukenplanner. Laat je inspireren op een manier die bij jou past. Thuis, online of in de winkel. Maak een afspraak bij Bruynzeel Keukens Den Bosch.

Ook zijn er diverse andere keukenwinkels aan De Bossche WoonBoulevard! Inspiratie nodig voor je huis, tuin of interieur?

Ontdek onze woonblogs