Keukensale Den Bosch

terug naar overzicht

Ben je op zoek naar een keukenspeciaalzaak waar je nooit te veel betaalt voor jouw droomkeuken? Kom dan naar Keukensale Den Bosch! Zij hanteren de laagsteprijsgarantie voor al hun keukens en apparatuur. Dit realiseren ze door rechtstreeks bij de fabrieken in te kopen. Bij Keukensale vind je de allerlaagste prijzen voor topkwaliteit! Hun A-merken zijn goedkoper dan in welke keukenwinkel dan ook. En daar profiteer jij van!

openingstijden

Wij zijn vandaag open van
12:00-17:00.

Wil je een andere dag komen?

Adresgegevens

Goudsmidstraat 23
5232 BN
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

Maandag13:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In verband met de COVID-19 maatregelen is Keukensale Den Bosch vanaf 28 april weer geopend voor bezoekers zonder het maken van een winkelafspraak. In de winkel geldt een maximaal aantal bezoekers en het dragen van een mondkapje blijft verplicht. Wij verzoeken je om alleen naar de winkel te komen om drukte te vermijden.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de website van Keukensale Den Bosch.

Samen krijgen we het coronavirus onder controle.

 

Waarom naar Keukensale in Den Bosch?

Waarom kiezen voor Keukensale Den Bosch? In de showroom vind je keukens in verschillende stijlen. Keukensale heeft al ruim tien jaar ervaring op het gebied van keukens. Hun gehele assortiment bestaat uit eersteklas merken. En dat terwijl de prijzen verrassend laag blijven! Je kunt bij Keukensale Den Bosch terecht voor een complete keuken, maar ook voor onderdelen als: aanrechtbladen, keukenkastjes en keukenapparatuur. Heb je nog geen idee wat er bij jou past? Stel dan al je vragen aan de deskundige medewerkers. Zij helpen jou graag bij het kiezen van jouw ideale keuken. Ook maken ze graag een gratis 3D ontwerp of offerte!

 

Kom langs bij Keukensale op de Bossche WoonBoulevard

Bij Keukensale Den Bosch sta jij altijd centraal. Ze willen je dan ook niet alleen inspireren, maar ook zo veel mogelijk ontzorgen. Daarom staan hun medewerkers klaar om je te adviseren over kleuren, materialen en merken. De experts denken praktisch met je mee. Ook voor de bezorging en installatie van je aankoop, kun je bij Keukensale Den Bosch terecht! Kom langs en profiteer van de voordelen!

Inspiratie opdoen voor je huis, tuin of interieur? Bezoek dan onze woonblog.