Wij leveren Duitse topkwaliteit keukens tegen bodemprijzen. Ook leveren wij A merken apparatuur zoals Siemens, AEG en Zanussi. U krijgt van ons een deskundig persoonlijk advies voorzien van een gespecificeerde offerte en een 3D ontwerp van uw droomkeuken.

Onze prijzen zijn zo scherp dat wij u een LAAGSTE PRIJS GARANTIE kunnen geven. De montage van uw keuken en het aansluiten wordt volledig door ons verzorgd door deskundige monteurs, kortom wij dragen er zorg voor dat alles keurig wordt geregeld en daarmee de complete zorg voor uw keuken dragen.

openingstijden

Wij zijn vandaag gesloten.

Wil je een andere dag komen?

Adresgegevens

Goudsmidstraat 23
5232 BN
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

MaandagGESLOTEN
DinsdagGESLOTEN
WoensdagGESLOTEN
DonderdagGESLOTEN
VrijdagGESLOTEN
ZaterdagGESLOTEN
ZondagGESLOTEN

Stijlvolle en betaalbare keukens in Den Bosch

Van harte welkom bij Keukensale in Den Bosch. Onze keukenwinkel vind je vlakbij de A2, op de woonboulevard van Den Bosch. De showroomkeukens in de vestiging van Den Bosch kenmerken zich door de grote diversiteit aan stijlen. De prijzen blijven echter verrassend laag. Dit komt door het feit dat wij onze keukens Den Bosch laten binnenrijden, rechtstreeks vanuit Duitsland. Onze keukens zijn van eersteklas merken en dat zie je terug in de uitstraling. Heb je eigenlijk zelf al een idee voor een mooie keuken in jouw huis? Vraag dan zeker eens om wat extra advies van onze deskundige medewerkers. Zij staan altijd klaar om een gratis 3D-ontwerp voor je te maken, zodat je jouw keuken kunt bekijken voordat je een besluit neemt.

Kijk voor meer keuken inspiratie eens naar onze keuken blog!

 

In verband met de huidige ontwikkelingen in de COVID-19 maatregelen zijn wij tijdelijk gesloten. In onze webshop kun je terecht voor keukens in een veel verschillende stijlen.