Keuken Kampioen Den Bosch

terug naar overzicht

Bij Keuken Kampioen Den Bosch hebben ze al meer dan 25 jaar ervaring in keukens. De adviseurs helpen jou aan jouw droomkeuken! Omdat Keuken Kampioen de keukens in hun eigen fabriek maakt en produceert, zijn ze ook erg flexibel. Wil jij een aanpassing maken aan de kleur, opstelling, materialen of dikte? Geen probleem! Je stelt gemakkelijk jouw droomkeuken helemaal naar wens en smaak samen. De keukens van Keuken Kampioen Den Bosch zijn van de beste kwaliteit en degelijkheid. Je ontvangt op al hun keukens vijf jaar garantie.

Adresgegevens

Tinnegieterstraat 2
5232 DM
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

woensdag - 19 juni10:00-18:00
donderdag - 20 juni10:00-18:00
vrijdag - 21 juni10:00-18:00
zaterdag - 22 juni10:00-19:00
zondag - 23 juniGESLOTEN
maandag - 24 juni10:00-18:00
dinsdag - 25 juni10:00-18:00

Keuken Kampioen in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een keuken die écht past bij jouw persoonlijke stijl? Dan ben je bij Keuken Kampioen Den Bosch aan het juiste adres! Ze bieden een ruim assortiment aan Steinhaus keukens. Bij Keuken Kampioen Den Bosch heb je de keuze uit verschillende stijlen, indelingen, apparatuur en accessoires. Samen met hun adviseurs vind je gemakkelijk een keuken die past binnen jouw ruimte en budget én die helemaal naar jouw smaak is!

Ook profiteer je altijd van kwaliteit voor de laagste prijs. Ondanks dat ze zelf geen keukenapparatuur maken, houden ze namelijk wel de prijs laag. Samen met jou zoekt Keuken Kampioen Den Bosch naar de laagste prijs op internet en dat is dan meteen ook jouw prijs! Zo zorgen ze ervoor dat je nooit te veel betaalt. Dat zouden ze zelf namelijk ook niet doen.

Kom langs bij Keuken Kampioen op de Bossche WoonBoulevard

De adviseurs op De Bossche WoonBoulevard staan klaar voor al je vragen. Ook voor advies over kleuren, materialen, stijlen en apparatuur kun je bij Keuken Kampioen Den Bosch terecht. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek. Wil jij jouw ideeën omzetten in een 3D-schets? Dan ga je hier samen met de adviseurs voor zitten. Ben je nog op inspiratie tour? Kom dan langs bij Keuken Kampioen Den Bosch en bekijk de collectie keukens in de showroom of neem een kijkje in één van onze andere keukenzaken.

Inspiratie opdoen voor je huis, tuin of interieur?

Ontdek onze woonblogs