KeukenConcurrent Den Bosch

terug naar overzicht

Bij KeukenConcurrent Den Bosch koop je beste kwaliteit keukens tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een rechte keuken, een keukeneiland of een hoekkeuken, je vindt het allemaal bij KeukenConcurrent Den Bosch! Ook kun je terecht voor A-merk keukenapparatuur van o.a. Bora, Siemens en Whirlpool. De keukenadviseurs van KeukenConcurrent zullen je voorzien van een deskundig advies.

Adresgegevens

Goudsmidstraat 16-18
5232 BP
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

woensdag - 19 juni10:00-18:00
donderdag - 20 juni10:00-18:00
vrijdag - 21 juni10:00-21:00
zaterdag - 22 juni10:00-18:00
zondag - 23 juni11:00-18:00
maandag - 24 juni10:00-18:00
dinsdag - 25 juni10:00-18:00

KeukenConcurrent Den Bosch

KeukenConcurrent is de keukenspeciaalzaak van Nederland. Bij KeukenConcurrent Den Bosch is er een ruime collectie van keukenbladen, fronten, apparatuur en kasten in ieder keukenontwerp mogelijk. Of je nu wilt gaan voor een landelijk design of juiste een stoere zwarte keuken, je vindt het bij KeukenConcurrent Den Bosch. Daarbij heeft KeukenConcurrent keukens voor elk budget. In de voordeelselectie vind je de beste en mooiste keukens voor de scherpste prijs van Nederland.

De adviseurs van KeukenConcurrent nemen je mee door de winkel en laten je de mooiste en beste combinaties zien tussen het blad en de front. Door het ruime assortiment zijn eigenlijk alle opties mogelijk. Vervolgens gaan ze geheel vrijblijvend aan de slag met het ontwerp van jouw ideale keuken. Na een afspraak ontvang je van KeukenConcurrent altijd een volledig 3D ontwerp, inclusief voor, boven en zijaanzicht. Ook heb je daardoor een helder beeld van wat jouw ideale keuken van KeukenConcurrent Den Bosch kost!

Kom langs bij KeukenConcurrent Den Bosch

Ben jij op zoek naar een keuken tegen de laagste prijs van Nederland en ben je benieuwd geworden naar het aanbod? Kom dan langs in onze winkel of plan snel een afspraak bij KeukenConcurrent Den Bosch of één van onze andere keukenwinkels.

Inspiratie opdoen voor je huis of tuin?

Ontdek onze woonblogs