Superkeukens Den Bosch

terug naar overzicht

Superkeukens Den Bosch

Je koopt niet elke dag een nieuwe keuken. Bij Superkeukens begrijpen ze dat als geen ander! Zij helpen je met alle plezier met het uitzoeken van jouw droomkeuken. Met de gevarieerde keukencollectie en de scherpe prijzen vind je gemakkelijk een keuken die bij jou past!

Adresgegevens

Reitscheweg 8
5232 BZ
‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Wij zijn op de volgende tijden geopend

dinsdag - 21 mei10:00-18:00
woensdag - 22 mei10:00-18:00
donderdag - 23 mei10:00-18:00
vrijdag - 24 mei10:00-21:00
zaterdag - 25 mei10:00-17:00
zondag - 26 mei12:00-17:00
maandag - 27 mei13:00-18:00
Aangepaste openingstijden

Superkeukens Den Bosch: zo’n naam zegt alles

Voor jouw nieuwe keuken is Superkeukens Den Bosch de juiste plek. Zij bieden een groot assortiment keukens en keukenproducten van topkwaliteit! In de inspiratievolle showroom vind je in totaal wel 45 verschillende keukenopstellingen. Zo vind je altijd een keuken die past bij jouw situatie.

Welke keuken je ook kiest, bij Superkeukens heb je altijd direct de laagste prijs. Daarnaast garanderen ze ook een snelle levering. Wil jij jouw huis nog sneller voorzien van een extra voordelige keuken? Kies dan een van de showroomkeukens. Superkeukens Den Bosch voegt namelijk continu keukens toe aan de showroom. De keukens die vervangen worden, kun jij vervolgens heel voordelig kopen. Ideaal!

Kom langs bij Superkeukens op De Bossche WoonBoulevard

Heb je vragen of ben je op zoek naar advies over keukens? Kom dan langs bij Superkeukens op de Bossche WoonBoulevard! De adviseurs staan klaar voor al je vragen en geven je persoonlijk en deskundig advies. Samen met jou ontwerpen ze jouw droomkeuken en ontzorgen je volledig!

Heb je jouw ideale keuken al uitgekozen? Dan hoef je niet al te lang te wachten. Bij Superkeukens Den Bosch kun je rekenen op een snelle levertijd. Ook check je eenvoudig jouw orderstatus op jouw persoonlijke omgeving op de website.

Kom langs aan De Bossche WoonBoulevard bij één van onze keukenzaken. Online inspiratie opdoen voor je huis of tuin?

Ontdek onze woonblogs