Inspiratie

Dit zijn de grootste interieurtrends voor 2020

De vijf grootste interieurtrends voor je op een rijtje!

Van art deco-invloeden tot seventies inspiratie. En van een regenboog aan pastels tot een warm kleurenpalet. Als we naar de interieurtrends van 2020 kijken, is er genoeg keuze. Invloeden uit andere tijden, zachte texturen en kleur. We hebben de vijf grootste interieurtrends voor je op een rijtje gezet!

Trend 1: Natuurlijke elementen

Natuurlijke elementen zijn niet weg te denken uit een modern interieur. Ook de komende seizoenen blijven we linnen, leer, steen, riet, hout en veel planten terug zien in het interieur. Bij Profijt Meubel en Leen Bakker op de Bossche WoonBoulevard ontdek je veel meubelstukken en accessoires met een natuurlijke look.

Trend 2: Grijs, terug van weggeweest

Op diverse woonbeurzen zagen we kleuren als beige, wool white en diverse tinten grijs. Neutrale kleuren verdwijnen niet van het toneel: hoewel uitgesproken kleuren afgelopen seizoenen sterk in populariteit stegen, blijft een stijlvolle grijstint populair. Pronto Wonen op de Bossche WoonBoulevard combineert lichte grijstinten met pastels. Alles uitgevoerd in zachte materialen zoals wol, schapenvachtjes, breisels en veel kussens en plaids. Dat belooft een knusse winter!

Grijs combineert ook prachtig met diepe, warme kleuren. In de mix met kleuren als emerald groen, abrikoos en midnight blue is dit een onweerstaanbare combinatie. Kom eens langs bij Praxis, Hoogenbezoem Meubelen of Ernes Den Bosch voor kleuradvies voor jouw interieur.

Trend 3: Kleurenpalet 2020 & kleur van het jaar ‘Tranquil Dawn’

De belangrijkste interieurtrends hebben betrekking op kleur. Wat zijn nu de kleuren om écht in de gaten te houden? Vooral bruin roest en aardetinten met een rode ondertoon, maar ook met een roze en zelfs paarse ondertoon zijn de sleutelkleuren voor de volgende herfst en winter. De mondiale verfmaker AkzoNobel is er al vroeg bij met het bekend maken van de ‘kleur van het jaar 2020’. Volgens de kleurdeskundigen is een groengrijze tint met een blauwe ondertoon de kleur die het helemaal gaat maken volgend jaar. Tranquil Dawn is de naam van deze nieuwe trendkleur. Kom eens een kijkje nemen bij Trendhopper op de Bossche WoonBoulevard voor prachtige accessoires uitgevoerd in dé trendkleuren van 2020.

Trend 4: Art Deco met een twist: New Deco

Vintage, modern én decoratief: een van de grote woontrends die werd gespot is art deco, maar dan van nu. Moderne vormen, veel goud, zwart staal gecombineerd met glas, wit, geometrische vormen en een touch of luxury. Rijke stoffen als fluweel en zijde, materialen als spiegelglas en veel luxueuze en simplistische accessoires. Onder de noemer ‘new stalgia’ heeft Kwantum op de Bossche WoonBoulevard een hele lijn uitgebracht gebaseerd op artdeco invloeden.

Ook bij JYSK vind je ‘new deco’. Zij hebben een badkamerset met een simpel en strak design gebracht. Het heeft een vintage uitstraling en is tegelijkertijd erg modern. Met deze badkameraccessoires geef je je badkamer een groene en chique touch.

Trend 5: Soft & cosy

Naast materialen als staal, steen en hout, halen we deze herfst en winter ook zachte materialen en texturen in huis. Denk aan prachtig textiel, zoals tapijt, vloerkleden, kussenhoezen en gordijnen in zachte uitvoering. We mixen texturen – velvet, corduroy en zijde – en prints – geometrisch, bloemen en dierenprints. Deze trend is betaalbaar en makkelijk te introduceren in je interieur: kies voor een gaaf tapijt van CarpetRight, een prachtige bank in zachte uitvoering van HACO Wonen & Slapen of ga voor kussenhoezen of een nieuw vloerkleed van Budget Home Store. Deze winkels bevinden zich allemaal op de Bossche WoonBoulevard.

Welke winkels vind je nog meer op de Bossche WoonBoulevard?

Buiten & klussen
Voor groen, klusmateriaal en buitenmeubels kun je terecht bij Van der Garde Tuinmeubelshop, Kwantum en Praxis.

Textiel & slaapkamer
Fris en betaalbaar bedtextiel of een nieuw slaapkamerinterieur vind je bij Haco Wonen en Slapen, Swiss Sense,Auping, Beter Bed en Beddenreus.

Keuken
Laat je adviseren bij een van deze winkels: Brugman Keukens, Bruynzeel Keukens, Keuken Kampioen, Keukensale of Superkeukens.
Maar dit is natuurlijk maar een selectie. Al deze winkels vind je in De Bossche Woonboulevard en nog veel meer!