Inspiratie

De 5 musthaves voor een heerlijk (t)huis

Thuis in elke kamer

Een nieuwe woning of nét een verbouwing achter de rug? Er zijn maar een paar ingrediënten nodig om van jouw (nieuwe) huis een thuis te maken: dit zijn onze vijf aanraders!

​​​​​​​1. De ideale zithoek

Dé plek waar je als gezin samen geniet van een gezellig filmavondje of met je partner een wijntje drinkt om het weekend in te luiden: een comfortabele zithoek. De keuze van de inrichting van je zithoek is afhankelijk van de samenstelling van je gezin en de vorm van je woonkamer. Twee – of meer – pubers in huis? Kies dan voor een ruime bank, genoeg beenruimte en een mooi tv-meubel. Je kunt veel inspiratie opdoen bij Hoogenboezem Meubelen in de Bossche woonboulevard.  Een jong gezin? Een modulaire zitbank bestaat uit verschillende elementen die je gemakkelijk verschuift: handig! Dit seizoen heeft Trendhopper verschillende exemplaren. Veel vrienden over de vloer? Kom fauteuils shoppen bij Profijt Meubel.

Daarnaast is de televisie vaak het centrale middelpunt van de zithoek. Kies voor een rustig(er) interieur, werk de televisie weg in een speciale kast of ombouw. Je kunt voldoende inspiratie opdoen bij Leen Bakker of Pronto Wonen.

2. Een eettafel met genoeg plek voor iedereen

Genoeg ruimte voor familieleden, vrienden of buren aan de eettafel: dat is één van de eisen voor een ‘gezellig thuis’. De juiste vorm, duurzaam materiaal en uitgevoerd in een prachtige kleur: maak van de eettafel een opvallend middelpunt óf kies voor een neutrale, grote tafel met opvallende eettafelstoelen. De laatste trends voor eettafels vind jij bij HACO Wonen & Slapen.

3. Voldoende opbergruimte

Voor alle schoenen in de rommelige hal, voor de winterjassen die de helft van jouw ‘walk-in closet’ in beslag nemen of voor de skikleding op zolder: slimme opbergruimte zorgt voor een overzichtelijk interieur. Een plek waar jij je thuis voelt!

De beste opbergsystemen vind je bij JYSK. In deze winkel vind je alle spullen die je nodig hebt om de kinderkamers, rommelzolder en hal voor ééns en voor altijd opgeruimd te houden.

4. Goede verlichting in de badkamer

Deze ‘musthave’ had je misschien niet verwacht in dit rijtje. Goede verlichting in het hele huis is vaak een enorme uitdaging: het monteren en installeren van nieuwe hanglampen, spots en andere lichtobjecten is een behoorlijke klus. De badkamer – daar waar je iedere ochtend je beauty ritueel uitvoert – wordt vaak vergeten. Bij de Praxis Megastore heb je een uitgebreide afdeling badkamerverlichting voor mooi, helder en warm licht in jouw badkamer.

Goede badkamerverlichting interieur
Goede badkamerverlichting interieur

5. Trendy woonaccessoires

Niet ieder seizoen verander je jouw complete interieur, maar frisse accenten aanbrengen door middel van woonaccessoires en decoratie is wél een welkome afwisseling in de woonkamer of slaapkamer. Kussens in de laatste trendkleuren vind je bij Kwantum, mooie lijsten met prints shop je bij Leen Bakker en trendy decoratie ontdek je bij Pronto Wonen.

Frisse trendy woonaccessoires
Frisse trendy woonaccessoires

Ontdek de Bossche Woonboulevard

Heb jij al deze interieur-musthaves allemaal afgevinkt? De Bossche Woonboulevard is een plek waar je naast inspiratie voor je interieur, ook een pitstop maakt om te lunchen bij Sunflower Cafe, Lunchroom Royaal in de Praxis megastore of Subway!