Inspiratie

Welke interieurtrend past bij jou?

Maak jouw huis klaar voor het voorjaar!

Nieuwe kleuren, materialen en vormen: in alle winkels van de Bossche WoonBoulevard vind je dit voorjaar de laatste interieurtrends. Update jouw interieur voor de lente: welke voorjaarstrend past bij jou? En hoe passen deze trends in jouw interieur?

Trend #1: pure kleuren & metallics

Dit voorjaar kiezen we voor een balans tussen koele en neutrale tinten in lichte kleuren. Wil jij dit lichte kleurenpalet doorvoeren in jouw interieur? Kies dan voor veel wit, beige en taupe, maar ook verschillende lichtere tinten blauw, bruin, oranje en rood. Veel interieurstylisten laten zich hier al jaren door inspireren!

Combineer lichte kleuren met verrassende metallics. Kies meubels, kussenhoezen, tafelkleden of een poef in lichtblauw, beige of wolkenwit en combineer dit met fotolijstjes, lampen en plantenpotten in metallics als brons, goud, zilver of koper. Binnen deze trend wordt natuursteen in lichte kleuren met afgeronde vormen gecombineerd met veel staal, glas en linnen stoffen. Kom inspiratie opdoen bij TrendhopperMontèlHoogenboezem Meubelen of Profijt Meubel.

Koele en neutrale tinten interieur
Koele en neutrale tinten interieur

Trend #2: breng de natuur in huis

Natuurlijke materialen, kleuren en dessins zijn alweer jaren terug te vinden in een trendy interieur. Ook dit jaar zien we veel trends geïnspireerd op de natuurelementen: vuur, lucht, aarde en water. Simpel door te voeren met een leuke plant in een kekke pot, een stoel of wandrek van rotan of een behang met een dessin geïnspireerd op de natuur. Natuurlijke materialen zoals hout, linnen en keramiek toveren jouw huis om tot een thuis!

Qua kleuren mag je het binnen deze stijl volledig in de natuur zoeken: denk aan groene, rode, oranje en bruine tinten geïnspireerd op bloemen en ander natuurschoon. Vul aan met prints in water- en bladerachtige vormen en allerlei steensoorten. Deze trend is ook zeer geschikt om je keuken te updaten! Wil jij meer natuurlijke materialen gebruiken in de keuken? Laat je adviseren bij een van deze keukenwinkels: Brugman KeukensBruynzeel KeukensKeuken KampioenKeukensale of Superkeukens.

Natuur in huis interieur
Natuur in huis interieur

Trend #3: zwart & hout

Hoewel we in de lente graag donkere en zware kleuren vervangen met lichte en witte tinten, is er één combinatie die we blijven terugzien! Deze combinatie wil iedereen in huis halen: zwart (staal) en hout.  Een chique, neutrale en stijlvolle keuze. Bovendien makkelijk te combineren met andere kleuren en trendy accessoires!

Door één meubel – een room divider, tafel of kast – introduceer je deze trend op eenvoudige manier in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een open kast waarin je jouw favoriete woonaccessoires kwijt kunt of voor een set praktische bijzettafeltjes. Je vindt deze trend bij Leen BakkerPronto Wonen en basic accessoires uitgevoerd in zwart en hout haal je bij JYSK.

Welke winkels vind je op de Bossche WoonBoulevard?

Naast de Media Markt Den Bosch, vind je diverse woonwinkels op de Bossche WoonBoulevard. In het voorjaar maken we het huis en de tuin graag lente-klaar! Start jij in de slaapkamer, tuin of keuken? Hieronder vind je een overzicht per categorie:

Buiten & klussen
In het voorjaar kun je voor groen, klusmateriaal en buitenmeubels terecht bij Kwantum en Praxis.

Textiel & slaapkamer
Fris en betaalbaar bedetextiel of een nieuw slaapkamerinterieur vind je bij Haco Wonen en SlapenSwiss Sense, Auping, Beter Bed en Beddenreus.

Keuken
Laat je adviseren bij een van deze winkels: Brugman KeukensBruynzeel KeukensKeuken KampioenKeukensale of Superkeukens.

Maar dit is natuurlijk maar een selectie. Al deze winkels vind je in De Bossche Woonboulevard en nog veel meer!

Interieurinspiratie en interieurtrends
Interieurinspiratie en interieurtrends