De leukste woonwinkels in Brabant

De leukste woonwinkels in Brabant

Op zoek naar de leukste woonwinkels in Brabant? Kom dan shoppen aan De Bossche WoonBoulevard! Geef jouw interieur een frisse look met woonaccessoires of ga aan de slag met doe-het-zelf klusjes. Bij ons vind je de nieuwste interieurtrends en kun je terecht voor verschillende interieurstijlen. Daarnaast hebben we genoeg accessoires om jouw woning op te fleuren.

Ontdek onze blogs met de trendkleuren van 2024 en de interieurtrends van 2024 voor nog meer inspiratie!

Leuke woonwinkels in Brabant

Bij de woonwinkels aan De Bossche WoonBoulevard kun je meubels en woonaccessoires kopen die jouw huis naar een hoger niveau tillen. Geef jouw interieur meer sfeer en gezelligheid, waardoor je echt een plek creëert waar je je thuis voelt. In onze woonwinkels kun jij de meest trendy woonitems scoren. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij Carpetright, Ernes, Goossens, Haco Wonen en Slapen, Hoogenboezem Meubelen, JYSK, Kwantum, Leen Bakker, Montèl, Prénatal, Profijt Meubel, Pronto Wonen of Trendhopper.

Ga naar winkeloverzicht

Aan deze woonboulevard in Noord-Brabant shop je van eetkamerstoelen tot eetkamertafels en van tuinmeubels tot woonaccessoires.

Trendy meubelwinkels in Brabant

Welke interieurstijl jou aanspreekt, maakt niet uit. Wij hebben een erg divers assortiment in onze verschillende meubelwinkels, waardoor je voor iedere interieurstijl terecht kunt. Ook bieden wij meubels en woonaccessoires aan volgens de laatste trends. Denk aan kleurrijke, organische en jaren ’70-items.

Zowel voor jouw slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en werkkamer kun je bij ons terecht. En natuurlijk ook voor jouw balkon of tuin. De Bossche WoonBoulevard is gemakkelijk te bereiken met de auto of bus. Ook bij slecht weer is het prima winkelen, want je gaat van winkel naar winkel onder een afdak. En De Bossche WoonBoulevard is 7 dagen per week geopend!

Advies nodig? Kom langs bij De Bossche WoonBoulevard!

Wij zijn ervan overtuigd dat jij in onze woonwinkels in Brabant het beste kunt aanvoelen wat er past in jouw interieur. Op welke eetkamerstoel zit je het lekkerst? En welke sfeer vind je fijn? Welke woonaccessoires matchen met jouw stijl? Ervaar dit bij De Bossche WoonBoulevard in één van onze winkels.

De medewerkers in onze winkels staan altijd klaar voor het geven van de beste adviezen en het beantwoorden van jouw vragen. Laat ons je helpen met het creëren van een huis waar jij je thuis voelt. Ontdek alle mogelijkheden en laat je inspireren door de diversiteit aan winkels!

*Voor de openingstijden per winkel raden wij je aan een kijkje te nemen op de specifieke winkelpagina.