Woonboulevard Brabant

Woonboulevard Brabant

Is het tijd om jouw interieur een frisse look te geven of ben je op zoek naar trendy meubels en accessoires voor jouw woning? Bij deze woonboulevard in Brabant ontdek je verschillende keukenwinkels, badkamerwinkels, beddenwinkels, bouwmarkten en meubelzaken waar je de nieuwste trends in interieurdesign vindt. Je kunt terecht voor verschillende interieurstijlen. Ideaal om je huis om te toveren!

De mooiste woonboulevard in Brabant

Thuis moet een plek zijn waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Daarnaast is het super belangrijk dat je je thuis voelt. Werken, dineren met familie, neer kunnen ploffen op de bank en kunnen relaxen in de badkamer. Allemaal even belangrijk. In je huis moet je echt kunnen leven. Bij de woonboulevard in Brabant ontdek jij de meest comfortabele en trendy meubels en accessoires. Maar ook kun je terecht voor je keuken, badkamer of slaapkamer. Kom bijvoorbeeld langs bij Auping, Beddenreus, Carpetright, Ernes, Goossens, Keuken Kampioen, Keukensale, Sanidirect, Sanisale of Tuinmeubelshop. En ben je een doe-het-zelver? Kom dan langs bij Praxis!

Ga naar winkeloverzicht

Aan deze woonboulevard in Noord-Brabant shop je van banken tot tafels en van vloeren tot verf voor je muren. Op de hoogte zijn van de laatste trends? Ontdek onze blog met de interieurtrends van 2024!

De woonboulevard in Noord-Brabant

De Bossche WoonBoulevard is gemakkelijk te bereiken met de auto of bus. Ook bij slecht weer is het prima winkelen, want je gaat van winkel naar winkel onder een afdak. En de woonboulevard is 7 dagen per week geopend. Ontdek alle mogelijkheden en laat je inspireren door de diversiteit aan keukenwinkels, badkamerwinkels, beddenwinkels, bouwmarkten en uitgebreide interieurwinkels!

Zowel voor jouw slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer als werkkamer. Ook hebben wij ook een breed aanbod tuinmeubelen en kun je terecht voor verschillende materialen om te klussen!

Hulp nodig? Kom langs aan De Bossche WoonBoulevard!

Ongeacht je woonwensen, op de meubelboulevard in Brabant vind je een breed aanbod aan winkels die je helpen bij het verfraaien van je huis. Van grote meubelstukken tot de kleinste decoratieve items, alles om van je huis een thuis te maken! De medewerkers in de winkels staan altijd klaar voor het geven van de beste adviezen en het beantwoorden van jouw vragen.

*Voor de openingstijden per winkel raden wij je aan een kijkje te nemen op de specifieke winkelpagina.