Inspiratie

Gift guide voor december

Met cadeautips voor interieurliefhebbers, foodies & stoere mannen

We versieren de boom in onze ugly Christmas sweater, versturen (kerst)kaarten en luiden het nieuwe jaar in met een glaasje champagne. We houden van de Nederlandse (kerst)tradities én de inkopen die daarbij horen!

De laatste maand van het jaar is vaak erg gezellig en druk, want de verschillende feestdagen wisselen elkaar in rap tempo af. We tafelen met vrienden, hangen op de bank met het hele gezin om een kerstfilm te kijken en decoreren het huis. We versieren de boom in onze ugly Christmas sweater, versturen (kerst)kaarten, nodigen de hele familie uit om kerstmis samen te vieren en luiden het nieuwe jaar in met een glaasje champagne. We houden van de Nederlandse (kerst)tradities én de inkopen die daarbij horen!

Ben jij geen kerstfan? Niet getreurd. In deze gift guide vind je óók cadeautips voor je broer, buurvrouw of lieve kennis die niets met de feestelijke en fonkelende decembermaand te maken hebben. 

 

Voor de foodie

Bij de Bossche WoonBoulevard vind je allerlei cadeaus waar een echte foodie stil van wordt. Shop bij TrendhopperLeen BakkerKwantum of Pronto Wonen alles voor in de keuken: van compleet servies tot mooie snijplank. Want een foodie geniet ervan om de tafel mooi te dekken met een duurzaam serveerbord of prachtig tafelkleed zorgen ze ervoor dat het eten net iets lekkerder smaakt.

Wil jij flink uitpakken? Investeer dan in prachtige, nieuwe keukenapparatuur zoals een inbouw koffiemachine, een duurzame afzuigkap of andere prachtige apparaten waar een keukenprins – of prinses – een gat van in de lucht springt. Kom een kijkje in de keuken nemen bij Brugman Keukens & Badkamers of Keuken Kampioen.


Voor de klusser

Ben jij op zoek naar een stoer cadeau voor de klusfanaat? Dan ben je op de Bossche WoonBoulevard bij de Praxis Megastore aan het juiste adres. Een klusser maak je blij met goed gereedschap onder de kerstboom: van accu boormachine tot schuurmachine. 

Voor de kleine kerst(b)engeltjes

Voor de kleintjes is december een magische periode. Buiten is het donker, maar binnen branden de kerstlampjes in de boom. Ga jij samen met je kleine (b)engeltjes aan het kerstdiner en later cadeautjes uitpakken onder de boom? Dan start je dit jaar het kerstavontuur voor jouw kleintje bij Prénatal. Een mooie kerstoutfit en een paar leuke kerstcadeautjes pik je hier snel op. Wij pakken deze cadeautjes in voor onder de boom: kerstslofjes, een houten poppenwagen met stippen en een lieve knuffel van Nijntje. 

Voor de workaholic

Slapen? Daar doet de workaholic (bijna) niet aan. Toch gunnen we alle drukke baasjes een goede nachtrust. Onze cadeautip? Een heerlijk hoofdkussen van Swiss Swense of Auping Plaza.

Voor de interieurliefhebber

De interieurliefhebber richt de woonkamer het liefst meerdere keren per jaar anders in en koopt hippe woonaccessoires volgens de laatste trends! Wat geef je iemand met een uitgesproken eigen stijl en goed gevoel voor (interieur)styling? Laat je verrassen door het originele en eigentijdse woonassortiment van Pronto Wonen. Seizoenen en woontrends veranderen, keuzes worden steeds lastiger en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl. 

Voor de kerstfan

Kleed de schouw aan met een romantische kandelaar, decoreer de ramen met kerstlampjes en versier de deur met een fraai verlichte kerstboomvorm. Bij Leen Bakker op de Bossche WoonBoulevard vind je alles om jouw huis in opperste kerstsfeer te brengen.

Maar ook Praxis heeft alles in huis om je huis sfeervol te maken tijdens de laatste maand van het jaar. Dus heb je nog een cadeau nodig voor de kerstfan? Dan ben je bij de Bossche WoonBoulevard aan het juist adres. 

 

Voor jouw huis

Ben je niet op zoek naar een kerstcadeau, maar wil je jouw eigen huis herinrichten of verbouwen? Dan ben je ook aan het juiste adres bij de Bossche WoonBoulevard. Kom inspiratie opdoen, advies inwinnen of woonshoppen voor jouw droomhuis! 

Badkamer
Heb je in 2019 de verbouwing van jouw badkamer op de planning staan? Kom dan eens een kijkje nemen bij BrugmansQ1SanitairSanidirectSanisale Den Bosch of X²O.

Slaapkamer
Ga je de slaapkamer renoveren of aanpakken? Start dan bij een van de beddenspecialisten van de Bossche WoonBoulevard, zoals Swiss SenseErnesHaco Den BoschBeter Bed, Beddenreus of Auping.