Inspiratie

De nieuwste trendcollecties komen eraan!

Thuis... in de nieuwe collecties van 2019!

Het duurt niet langer meer voordat alle winkels op de Bossche Woonboulevard de nieuwe interieurcollecties in huis hebben. September is dé maand dat alle interieurtrends voor 2019 beschikbaar zijn. Naar welke trends kijken wij reikhalzend uit? 

Comfortabel, gezellig en ruimtelijk: we willen wél benadrukken dat geen enkele trend jouw eigen gevoel voor huiselijkheid en sfeer kan overtreffen. Welke kleuren maken je vrolijk? Hoe ziet jouw favoriete sofa of poef eruit? Zorg dat je jouw eigen wensen in je interieur laat terugkomen! Uiteraard vind je in de Bossche Woonboulevard voor ieders smaak een interieur. 

Brons, terracotta & sage groen

Terug naar de trends uit 2019! Liefhebbers van Pinterest en Instagram zijn al op de hoogte: we worden aangemoedigd om meer kleur, textuur en patronen in ons interieur te introduceren. Ieder jaar worden er een paar trendkleuren bekend gemaakt tijdens de grote interieurbeurs in Milaan. Vanzelfsprekend houden interieurontwerpers en winkels rekening met deze ‘modekleuren’.  Kleuren als sienna, brons, terracotta, andere roodtinten en diverse zachtgroene tinten zien we terug in alle collecties. Wij zijn helemaal weg van sage-groen. Steeds vaker wordt lichtgrijs vervangen door deze zachte groentint. Kom inspiratie opdoen bij Pronto Wonen of de Praxis Megastore

Show your curves

Alle trend reports benadrukken het belang van ronde vormen in het interieur. Banken, dressoirs en fauteuils zijn in 2019 minder recht en hoekig. Ovale en ronde (eet)tafels of accessoires zoals een ronde spiegel doen het ook goed in het interieur. We zien veel geometrische en ronde vormen in the mix. Een zachte poef of luxueuze ottoman van fluweel gemixt met een stalen bijzettafel met marmeren tafelblad. Deze items vind je bij je favoriete winkels bij de Bossche Woonboulevard zoals Trendhopper, Leen Bakker en HACO Wonen en Slapen.

BWB houdt van hout

Houten meubels gaan dit jaar weer de donkere kant op. Niet dat zware eikenhout zoals vroeger, maar walnoot, beuken of wortelhout. Door de Scandinavische trend van de afgelopen jaren waren onze meubels lichter van kleur. Komende tijd vinden donkere houttinten de weg naar jouw interieur. Deze uitstraling wordt gecombineerd met goud en brons om een glam lookte realiseren. 

Badkamer en keukentrends

Bij De Bossche Woonboulevard vind je een groot aanbod aan badkamer- en keukenzaken. De trends voor sanitair zijn niet zo grillig als voor de rest van je interieur. Ten slotte, kiezen we voor een badkamer of keuken die de komende tien jaar bij jou past. Toch zien we in de meeste sanitair- en keukenwinkels een stijlvolle vertaling van de laatste interieurtrends. In 2019 zien we dat badkamers en keukens functioneel, comfortabel én duurzaam moeten zijn. 

Pak jij het toch groter aan…. En ben je op zoek naar een manier om je badkamer op te frissen voor het nieuwe jaar? Of ga je voor een grote renovatie of verbouwing van je keuken? Bij de Bossche WoonBoulevard vind je de laatste trends! Kom eens een kijkje nemen bij Burgman Keukens & Badkamers, Bruynzeel Keukens, Sanidirect, Superkeukens, SaniSale pf Q1 Sanitair. 

Inspiratie in ‘s-Hertogenbosch

Met kleine (of grote) aanpassingen maak je jouw huis weer helemaal up-to-date. Kom zeker een kijkje nemen bij het grote aanbod aan badkamer- en keukenzaken in De Bossche Woonboulevard