Acties

Zomersale bij Carpetright Den Bosch

Zomersale bij Carpetright Den Bosch

Het is tijd om je interieur op te frissen! En dat kan tijdens de zomersale bij Carpetright Den Bosch. Er lopen diverse kortingen tot wel 50% op:

– Tapijt, PVC, laminaat, vinyl en vloerkleden
– Gordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen en jaloezieën
– Traprenovatie en traptrede bekleding
– Kunstgras

Een vloer kan je interieur een geheel andere uitstraling geven. Bij Carpetright kun je terecht voor een fijn tapijt of een PVC vloer die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Daarnaast maak je een ruimte helemaal af met de juiste raamdecoratie. Naast dat het praktisch is, geeft het een ruimte ook meer warmte en sfeer. Ook biedt Carpetright ook traprenovatie. Dit is goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe trap én het is binnen no-time geplaatst! Zit jij graag buiten, maar heb je geen groene vingers? Dan is een grasmat wat voor jou. Naast de vele voordelen, heeft het bijna dezelfde uitstraling als echt gras!

Je bent altijd welkom bij Carpetright Den Bosch, waar je veel inspiratie op kunt doen voor jouw interieur. De adviseurs in de winkel kunnen je advies geven en jouw vragen beantwoorden. Lees meer over de zomersale actie bij Carpetright!

Deze actie loopt t/m zondag 27 augustus 2023.