Acties

Wow-maand: € 100 extra kassakorting op je nieuwe badkamer

Fijn wonen begint bij fris opstaan! Tijdens de oktober woonmaand geniet je van een verfrissende deal op je nieuwe badkamer. Bij aankoop van een Edge meubelset én een bad of douche, geniet je van € 100 extra kassakorting bovenop de huidige korting tot 50%.

De Storke Edge meubelcollectie is de perfecte combinatie van eigentijds en tijdloos. Dankzij de 8 beschikbare kleuren voelt deze kameleon zich in elke badkamer thuis. Of je nu van een strakke, industriële of natuurlijke look houdt. Een meubelset bestaat uit een onderbouwkast, wastafel en een spiegel of spiegelkast. Liever in bad of liever een douche? De keuze is uiteraard aan jou!

Tot binnenkort in de showroom, de koffie staat alvast klaar!

*Te verrekenen op het netto bedrag. Actie geldig vanaf maandag 30/09/2019 tem. 27/10/2019 of tot uitputting voorraad. Prijzen inclusief 21% BTW en geldig in de Nederlandse winkels, niet online. Meubelset inclusief onderbouwkast, tablet en spiegel. Exclusief kraanwerk en kolomkast. Douche inclusief douchedeur en douchebak. Niet geldig op eindereeksproducten of toonzaalmodellen. Niet cumuleerbaar met andere kortingsbonnen.