Acties

Acties Oktober Woonmaand 2023

Hoogenboezem Den Bosch

Het is oktober woonmaand bij Hoogenboezem Meubelen! Laat de herfst je interieur omarmen en profiteer nu van 10% korting op tafels en stoelen. En alsof dat niet genoeg is, ontvang je bij aankoop van €1000 een wooncheque voor nog eens 10% extra voordeel. Jouw droominterieur is nu binnen handbereik. Bezoek de winkel aan De Bossche WoonBoulevard en creëer een stijlvolle thuisbasis! Benieuwd naar alle acties? Ga dan naar de website van Hoogenboezem Meubelen.

Hoogenboezem actie

Goossens Den Bosch

Stap in de wereld van design tijdens de 14 Days of Design bij Goossens. Laat je inspireren door de prachtige collectie en transformeer je huis met nieuwe items! Of je nu op zoek bent naar een knusse fauteuil, een stijlvolle eettafel of een comfortabel bed, Goossens heeft het voor je. Kom naar de winkel en geef je interieur een upgrade! Ontdek de acties en claim jouw voucher via de website.

goossens voucher woonmaand

JYSK Den Bosch

Het is feestmaand bij JYSK! Ze trappen af met hoge aanbiedingen, waaronder een korting tot wel 50% op gordijnen. Breng warmte en sfeer in huis met de selectie gordijnen die perfect bij het seizoen passen. Wacht niet te lang, want de acties bij JYSK eindigen op 15 oktober. Kom snel naar onze winkel en haal een warme sfeer in huis!

JYSK actie woonmaand

Sanidirect Den Bosch

Stap de ‘Oktober Badkamermaand’ binnen bij Sanidirect! Elke week wachten nieuwe acties op je. Beginnend met 20% korting op tegels. Transformeer je badkamer in een oase van rust en ontspanning. Houd de website in de gaten voor alle Sanidirect acties tijdens deze maand.

Sanidirect Oktober Badkamermaand

Haco Wonen & Slapen Den Bosch

Ontdek tijdens oktober woonmaand de uitgebreide collectie van Haco Wonen & Slapen en laat je betoveren door comfort en stijl. Of je nu droomt van een gezellige avond op een nieuwe bank, een goede nachtrust in een nieuw bed, of een stijlvolle eethoek met de opkomende feestdagen, ze hebben het allemaal. Benieuwd naar de acties? Kom naar de winkel aan De Bossche WoonBoulevard. Je thuis voelen was nog nooit zo eenvoudig!

haco oktober woonmaand